Skip to content Skip to footer

10 recomandări de la Tudor Ristea

Tudor Ristea face vâlvă pe TikTok & YouTube, cu un discurs coerent social și conținut real amuzant, într-o serie de segmente de genul „Ce parfum poartă facultățile din București?” și „Dau note influencerilor români” (sau invers).

Din comunitatea de TikTokeri woke și cu adevărat creativi, Tudor pare neobosit în felul în care abordează online-ul, cu fler, entuziasm și o grămadă de input-uri insightful, chiar și atunci când sunt livrate sub forma unei glume (vezi: mock-sfaturile lui legislative sau de agățat). Și, în fapt, mai totul este livrat sub forma unei glume.

Reușește să jongleze cu linia fină dintre ironie și principii sănătoase și bine ancorate în societatea în care trăim, și să trateze subiecte serioase cu o bășcălie pozitivă. Astfel, cei care îl urmăresc pot conta pe o doză (aproape) zilnică de umor subversiv, de calitate, dar și pe o perspectivă inedită asupra a virtually orice.

 

@tudoristea Nu îmi vine să cred ce spune la final… #romania #relationship #relatii #fypシ #crypto #zodii ♬ Blade Runner 2049 – Synthwave Goose

O piesă pe care ai ascultat-o atât de mult, încât nu mai poți să o asculți?

Sunt mai multe. Cred că toți am fi de acord că As It Was de la Harry Styles ar fi fost un răspuns bun. Aș fi vrut să zic și de Prea Tânăr de la Rareș dar cred că pot să o mai ascult de câteva ori. O să aleg 40oz de la Polyphia.

 

Ultimul serial pe care l-ai văzut dintr-un foc. De ce?

Attack on Titan. În ultimii 8 ani l-am văzut cel puțin o dată pe an. Și luna viitoare apare ultimul sezon, deci acum e momentul să-ți iei o săptămâna liber și să îl binge-uiesti!

  

O carte pe care oricine ar fi trebuit să o fi citit-o deja.

Fiction: Colorless Tsukuru de la Murakami. Non-fiction: Life 3.0 de la Max Tegmark.

“We truly believed in something back then, and we knew we were the kind of people capable of believing in something – with all our hearts. And that kind of hope will never simply vanish.”

Haruki Murakami

 

Cel mai bun take-away din oraș.

Este un restaurant Chinezesc pe la Dristor pe care o să îl gatekeep-uiesc că deja s-a super scumpit și na, știm cum e capitalismul, cerere și oferta. (Glumesc: Qian Bao)

  

Un loc underrated unde să mergem în vacanță.

Suedia, Stockholm.

  

Dar un spectacol de teatru?

Deși cam învechit teatrul ca formă de artă, v-aș recomanda să îi susțineți pe „tineri” și să mergeți să vedeți un spectacol de la trupa As!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tudor (@tudoristea)

  

Un film care lovește „aproape de casă”:

Aș avea răspuns pentru asta, dar orice aș spune o să sune cringe sau că mă dau artist, deci o să aleg cel mai cringe răspuns: Joker.

  

O personalitate online cu care ai sta la o bere?

Noel Miller, cred că aș muri de râs! P.S. Nu-mi asum asocierea cu el dacă pe viitor spune ceva „problematic” ❤️.

  

Unde mănânci când ți-e poftă, nu foame?

Caju.

  

Pe ce aplicație de social media ar trebui să ne mutăm toți?

Pe niciuna. Normal, după ce ai văzut Tik Tok-ul zilnic făcut de mine, dar după gata, închide telefonul și bucură-te de viață!

@tudoristea Scrie “păr” in comentarii daca iti place sa fii frumos!! #haistyle #romania #fypシ #fashion ♬ THE LONELIEST – Måneskin

Lasă un comentariu