Skip to content Skip to footer

3 Body Problem se întoarce cu noi episoade create, produse și scrise de David Benioff, D.B. Weiss și Alexander Woo

Ieri, în timpul prezentării Netflix Upfront, Bela Bajaria, Chief Content Officer, a anunțat că faimoasa și apreciata serie 3 Body Problem va duce povestea mai departe cu noi episoade. 

Continuarea va fi creată, produsă și scrisă de același trio: David Benioff, D.B. Weiss și Alexander Woo. 

CITATE:

  • David Benioff, D.B. Weiss și Alexander Woo: „Suntem extrem de încântați că putem duce această poveste până la finalul mult așteptat. Încă din momentul în care am citit ultima pagina a magnificei trilogii scrise de Cixin Liu, am sperat că vom avea șansa să aducem audiența aproape de sfârșitul universului alături de noi. Prin urmare, iată-ne!”
  • Peter Friedlander, Vice President, Scripted Series (US & Canada), Netflix: „Seria 3 Body Problem, adusă la viață de Benioff, Weiss și Woo, va atinge un succes nemaivăzut grație felului complex în care explorează această călătorie uluitoare. Ei au o viziune extraordinară ca povestitori, ajutați de echipa pe care o formează – și noi, întocmai precum fanii, abia așteptăm să vedem ce au pregătit.”

Seria 3 Body Problem, bazată pe trilogia bestseller cu același nume, a debutat pe Netflix pe 21 martie 2024 și a primit numeroase laude din partea criticilor. Aceștia au numit-o „un thriller inteligent și captivant”, „o adevărată realizare, spre deosebire de alte seriale din televiziune” și „un masterclass absolut marca David Benioff, D.B. Weiss și Alexander Woo… ferm, creativ, imaginativ și unic.”

Impactul seriei:

David Benioff și D.B. Weiss, câștigători ai Premiului Emmy, și-au reînnoit contractele cu Netflix pentru a scrie, produce și regiza alte noi seriale și filme. Pe lângă 3 Body Problem, ei lucrează în prezent la serialul recent anunțat, Death by Lightning. 

Alexander Woo, nominalizat și el la Premiul Emmy, are un contract în derulare cu Netflix și se va întoarce pentru a crea, scrie și produce continuarea poveștii 3 Body Problem.

Printre ceilalți producători executivi se numără Rian Johnson, Ram Bergman și Nena Rodrigue pentru T-Street. Qi Lin, regretatul fost președinte al Yoozoo Group, și Jilong Zhao, CEO The Three-Body Universe, sunt producători executivi, alături de Xiaosong Gao și Lauren Ma. Brad Pitt, Jeremy Kleiner și Dede Gardner de la Plan B Entertainment sunt producători executivi. Rosamund Pike și Robie Uniacke sunt producători executivi pentru Primitive Streak. 

Restul detaliilor vor fi dezvăluite ulterior, inclusiv numărul sezoanelor și al episoadelor noi. 

Vizitează TUDUM pentru mai multe informații despre 3 Body Problem.

Despre Sezonul 1 3 Body Problem:

Decizia crucială luată de o tânără femeie în China anilor ’60 reverberează în spațiu și timp până în zilele noastre. În timp ce legile naturii se destramă inexplicabil, un grup strâns de oameni de știință geniali își unesc forțele cu un detectiv cu metode mai neortodoxe pentru a înfrunta cea mai mare amenințare din istoria omenirii. 

Distribuția serialului (în ordine alfabetică): Jovan Adepo, John Bradley, Rosalind Chao, Liam Cunningham, Eiza González, Jess Hong, Marlo Kelly, Alex Sharp, Sea Shimooka, Zine Tseng, Saamer Usmani, Benedict Wong și Jonathan Pryce.

David Benioff și D.B. Weiss (Urzeala tronurilor), împreună cu Alexander Woo (The Terror: Infamy, True Blood) sunt cocreatorii, producătorii executivi și scenariștii serialului. Bernadette Caulfield (Urzeala tronurilor, Dosarele X) este producătoare executivă. Rian Johnson (La cuțite, Star Wars: Ultimii Jedi), Ram Bergman și Nena Rodrigue sunt producători executivi din partea companiei T-Street. Lin Qi, regretatul fost președinte al grupului Yoozoo, și Jilong Zhao, directorul executiv al companiei The Three-Body Universe care deține drepturile titlului, se numără, de asemenea, printre producătorii executivi, împreună cu Xiaosong Gao și Lauren Ma. Și Plan B Entertainment, compania lui Brad Pitt, Dede Gardner și Jeremy Kleiner, se ocupă de producția executivă. Rosamund Pike și Robie Uniacke sunt producători executivi din partea companiei Primitive Streak. Derek Tsang și Andrew Stanton vor regiza și vor fi coproducători executivi. Echipa de regizori îi include și pe Jeremy Podeswa și Minkie Spiro.

👉 Urmărește Happ.ro pe Facebook / Instagram / LinkedIn / TikTok

Vrei pe mail o selecție cu cele mai tari evenimente ale săptămânii ? 📨 Abonează-te la newsletterul Happening Now, aici.

 

Lasă un comentariu