Skip to content Skip to footer

6 recomandări de la Irina Șelaru

Irina Șelaru este artist vizual, stabilită la Londra, care abordează într-un mod bubbly și foarte articulat teme precum „acasă”, împăcarea cu trecutul sau acceptarea de sine. 

Rubrica Happ.ro de recomandări îți aduce recomandări de la oameni creativi pentru acele nopți lungi în care ai nevoie să-ți iei scurt gândul, pentru când ți-ai epuizat watchlist-ul sau nu știi pe unde să-ți mai rezervi o vacanță.

O formă de artă matură, nuanțată și foarte proaspătă, ilustrațiile Irinei sunt accesibile în magazinul ei online. Ca o gură de aer de la arta pur senzaționalistă, pe Irina o găsiți în principal pe Instagram și Twitter, unde nu face doar ilustrație și animație, ci ocazional experimentează și cu alte medii, de la pictura în ulei la clei.

Tot pe site-ul Irinei găsiți și niște wallpaper-uri gratuite care promit să-ți facă ziua mai bună (pentru mine, funcționează) și cu care poți să o descoperi, dacă n-ai făcut-o încă.

 

O piesă pe care ai ascultat-o atât de mult, încât nu mai poți să o asculți?

Novo Amor, State Lines. Încă o mai ascult, dar încerc să descopăr și alți artiști sau piese noi pe care nu le-am ascultat până acum.

 

Ultimul serial pe care l-ai văzut dintr-un foc. De ce?

The Handmaid’s Tale. Încă nu am reușit să îl văd până la capăt, dar m-a captivat povestea. Mi se pare foarte bine construit ca cinematografie, narativă, muzică și personaje, iar multe dintre acțiuni se aplică cumva și în viața reală.

 

O carte pe care oricine ar fi trebuit deja să o fi citit?

Nu cred că există o carte care ar trebui să fie citită de toată lumea pentru că avem preferințe diferite, iar cititul ar trebui să fie o experiență pe care o faci din plăcere, nu din obligație. Aș recomanda pentru cine este interesat de acest subiect, ‘Gastrophysics – The new science of eating’. 

@thenourishedversion Want to improve your health in 2023 but don’t know how to start? Here I am giving you some ideas, just reading one of these 9 books will help you improve your health and your life for the better! I would also recommend adding “Why we sleep” by Matthew Walker. It was life-changing for me, it made me realize how important a good sleep routine is and getting 7-9 hours of sleep constantly. When you improve your sleep, you will improve your mood, and your appetite (yes sleep impacts your blood sugar and ghrelin levels making you hungrier !!!) ___________________________________ #healthandwellness #healthylifestyle #health #wellness #fitness #healthyliving #selfcare #healthy #nutrition #healthandfitness #healthiswealth #healthyfood #weightloss #mentalhealth #motivation #healthyeating #holistichealth #fitnessmotivation #wellnessjourney #weightlossjourney #selflove #workout #healthylife #healthcoach #vegan #healthcare #plantbased #books #readmore ♬ Chill Like That – Sunday Scaries & PiCKUPLiNES

Un loc underrated unde să mergem în vacanță.

Iarna în munții Ceahlău. Am fost acum cațiva ani, iar peisajele au fost de vis.

 

Un film care lovește „aproape de casă”.

Robin Robin este o animație care mi-a plăcut foarte mult. Mereu m-a făcut să mă simt ca acasă, poate pentru că întotdeauna am fost fascinată de animații.

 

Pe ce aplicație de social media ar trebui să ne mutăm toți?

Depinde care este scopul pentru care folosești social media. Pentru creativi, recomand mereu Behance. Dacă este vorba doar de socializare, personal aș prefera ca asta să se întample mai mult în viața reală decât digital.

 

 

 

 

Lasă un comentariu