Skip to content Skip to footer

9 recomandări de la Ada Goiu

Ada Goiu este, indiscutabil, una dintre cele mai lucide (și mai bine îmbrăcate) voci de pe TikTok, cu un brand de haine with an edge lansat împreună cu sora ei & o estetică personală cel puțin aspirațională.

Rubrica Happ.ro de recomandări îți aduce diverse recomandări de la tot felul de oameni creativi, să-ți prindă bine în caz de pană de inspirație, și să-ți economisească minute bine pierdute scrollând pe Netflix fără nicio opțiune.

Ada sigur ți-a apărut pe fyp (sau ți-ar fi apărut, în cazul în care nu te-a prins încă febra TikTok-ului) drept un fel de Silviu Faiăr care chiar o are cu hainele și care face, on the side, puțin content de lifestyle plăcut d.p.d.v. estetic. Comparația (deși nu nejustificată) vine de obicei pe filieră de hate, pentru că este la fel de articulată și de angajată în distribuirea de common sense în comunitatea online românească.

Cu un simț al umorului de-a dreptul cool, are un conținut la granița dintre fashion & lifestyle, divertisment și atitudine socială foarte bine ancorată în firesc (mai un anti-bullying, mai o caterincă menită să ia peste picior homofobi, misogini & co., dar totul foarte contextualizat, asumat și argumentat).

@adagoiu #stitch with @Mario Simenn ♬ original sound – Ada


O piesă pe care ai ascultat-o atât de mult, încât nu mai poți să o asculți?

Destul de grea întrebarea asta, haha, sunt prea multe melodii, și chit că nu mai pot să le ascult o perioadă, după un timp, le bag la loc în playlist. O să aleg azi: i – Kendrick Lamar.

 

 

Ultimul serial pe care l-ai văzut dintr-un foc. De ce?

The Prince. E o animație cu un umor superb despre familia regală a Angliei. M-am distrat uitându-mă la serialul ăsta, păcat că a fost cancelled după primul sezon.

 

O carte pe care oricine ar fi trebuit deja să o fi citit.

Kitchen Confidential – Anthony Bourdain.

Do we really want to travel in hermetically sealed popemobiles through the rural provinces of France, Mexico and the Far East, eating only in Hard Rock Cafes and McDonalds? Or do we want to eat without fear, tearing into the local stew, the humble taqueria’s mystery meat, the sincerely offered gift of a lightly grilled fish head? I know what I want. I want it all. I want to try everything once.

Anthony Bourdain

 

Cel mai bun take-away din oraș.

Meygu, absolut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ada Goiu⚡️ (@adagoiu)

Un loc underrated unde să mergem în vacanță.

Lisabona. Știu că nu e neapărat underrated, dar nici hyped. Motivul pentru care spun Lisabona este mâncarea. E orașul în care am mâncat cel mai bine, și tot în Lisabona este și restaurantul meu preferat.

 

Un film care lovește ”aproape de casă”:

The Courier.

 

O personalitate online cu care ai sta la o bere?

O să mă rezum la Romania. Persoana cu care aș sta la o bere este artist, de fapt, dar pentru ca postează content pe TikTok, am o portiță să spun că este personalitate online, iar această persoană este Macanache.

@macanacheinterzis Ciorba de leglume ❤️ #foryou #fy #fyp #macanache #5pasidebine #ciorbadelegume #masterchef #cheflacutite #homecooking #challenge #2022 #fastfood ♬ original sound – macanacheinterzis

Unde mănânci când ți-e poftă, nu foame?

La McDonald’s.

  

Pe ce aplicație de social media ar trebui să ne mutăm toți?
Pe BeReal.

@adagoiu♬ Beat Goes On – The All Seeing I

Lasă un comentariu