Skip to content Skip to footer

”Aftersun”, film nominalizat la Oscar 2023, din acest weekend în cinematografele Cineplexx

În premieră la Cineplexx puteți urmări o peliculă nominalizată la Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol principal, partea a doua a unei comedii de succes în Franța și continuarea seriei cu boxerul Adonis Creed.

  

PREMIERĂ: 3 martie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Dramă
DISTRIBUȚIE: Paul Mescal, Frankie Corio, Celia Rowlson-Hall

SINOPSIS: Sophie, o fetiță de 11 ani, se bucură din plin de timpul petrecut cu tatăl ei iubitor și idealist, Calum (Paul Mescal), într-una din rarele lor vacanțe.

În vreme ce lumea adolescenței se ivește la orizont, Calum se luptă singur cu greutățile vieții din afara rolului de tată. Douăzeci de ani mai târziu, amintirile dragi ale lui Sophie din acea ultimă vacanță împreună sunt adunate într-un zguduitor portret al relației lor. Prin ele, devenim martori la încercarea ei de a împăca imaginea tatălui pe care o cunoștea cu cea care îi rămăsese străină, transpusă în superbul și copleșitorul debut al lui Charlotte Wells.

 

PREMIERĂ: 3 martie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Dramă, Romantic

DISTRIBUȚIE: Philippe Lacheau, Elodie Fontan, Tarek Boudali

SINOPSIS: Cu agenția Alibi.com închisă și cu promisiunea față de Flo că nu va mai umbla cu minciuna, viața lui Greg este acum liniștită. Prea liniștită. Dar nu pentru mult timp! După ce decide să-i pună lui Flo marea întrebare, Greg se trezește în încurcătură: trebuie să-și prezinte familia. Cum riscul ca un astfel de eveniment să le distrugă relația este atât de mare, Greg simte că nu are de ales. Trebuie să redeschidă agenția cu foștii asociați și să-și găsească părinți falși, mai prezentabili decât cei reali.

PREMIERĂ: 3 martie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos
GEN: Drama, Actiune, Sport
DISTRIBUȚIE: Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Florian Munteanu, Jonathan Majors, Wood Harris

SINOPSIS: După ce a dominat lumea boxului, Adonis Creed s-a bucurat de succes atât în carieră, cât și în viața de familie.

Dar când un prieten din copilărie și fost fenomen al boxului, Damian, reapare după ce a ispășit o lungă pedeapsă în închisoare, Adonis este dornic să demonstreze că își merită șansa în ring. Confruntarea dintre foștii prieteni este mai mult decât o simplă ceartă. Pentru a stabili scorul final, Adonis trebuie să-și pună întreg viitorul în joc pentru a se lupta cu Damian, care nu are nimic de pierdut.

Lasă un comentariu