Skip to content Skip to footer

Al doilea lungmetraj al regizorului Emanuel Pârvu, „Marocco”, în cinematografe din 7 octombrie

„Marocco”, cel de-al doilea lungmetraj regizat de Emanuel Pârvu, cu Șerban Pavlu, Crina Semciuc și Emilia Popescu în rolurile principale se lansează pe 7 octombrie în cinematografele din România.

Filmul îi are în distribuție pe Șerban Pavlu, Crina Semciuc, Emilia Popescu și pe tinerii actori aflați la debut Ana Indricău și Tudor Cucu Dumitrescu

„Marocco” a avut premiera mondială în cadrul Festivalului Internațional de Film de la San Sebastian în toamna anului trecut. In România, Filmul a fost inclus în Competiția Internațională a TIFF Cluj și a fost proiectat apoi la Festivalul de Film ANONIMUL în deschiderea Serii Filmului Românesc. A urmat un traseu de festivaluri internaționale, filmul fiind deja proiectat în Statele Unite, Germania, Italia, Israel, Franta, Indonezia, Luxemburg, Georgia, India.

Din 7 octombrie, cel mai recent film al regizorului Emanuel Parvu poate fi văzut atât în București cât și în țară, în circuitul de cinematografe și în cadrul unor proiecții speciale organizate în mai multe orașe din țară, în prezența regizorului și a echipei filmului.

Marți, 4 octombrie, are loc Premiera oficială a filmului la Sala Luceafărul (fostul Cinema PRO) începând cu ora 19.00, în prezența echipei filmului. Un număr limitat de bilete au fost puse în vânzare aici, pentru spectatorii care doresc să vadă filmul înainte de premieră, alături de actorii și echipa filmului.

Joi, 6 octombrie, Marocco are o avanpremieră la Sala Elvire Popesco a Institutului Francez din București, începând cu ora 20.30, deasemenea în prezența echipei filmului. Această proiecție are subtitrare în limba engleză. Bilete disponibile aici.

Lasă un comentariu