Skip to content Skip to footer

Alternosfera continuă în Transilvania seria de concerte Theatroll | Corbul Troian

Seria de concerte Theatroll | Corbul Troian pe care formația ALTERNOSFERA din Republica Moldova le susține în cele mai frumoase săli de teatru, operă și filarmonică din țară, continuă în această perioadă în Cluj, Timișoara, Sibiu și Brașov.

Proiectul Theatroll | Corbul Troian a fost lansat la finalul lunii septembrie prin două evenimente de anvergură la Opera Națională Română din București. În cadrul evenimentelor Theatroll sunt prezentate piese din discografia trupei, reinterpretate și cântate alături de orchestră.

THEATROLL a pornit din dorința de a le oferi prietenilor trupei, fanii muzicii Alternosfera, o serie de concerte în care cele mai iubite piese ale noastre să fie reinterpretate și cântate pe scenă, alături de orchestră.

Pentru THEATROLL trupa va schimba scena de club și de festival cu una de teatru, unde luminile, decorul și costumele îi vor ajuta să construiască, alături de public, un nou univers. Acela al CORBULUI TROIAN. Deși CORBUL TROIAN are aceeași mecanică precum omologul lui legendar, adică infiltrarea, corbul troian este, pentru THEATROLL, cu adevărat un cadou, nicidecum o capcană; CORBUL TROIAN este cadoul nostru pentru fanii Alternosfera; un eveniment pentru care am lucrat în timpul pandemiei, atunci când toate scenele, fie ele de muzică sau de teatru, au fost închise.

Următoarele evenimente Theatroll | Corbul Troian vor avea loc în Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu și Brașov, după cum urmează:

• 31 octombrie 2022, ora 20:00 – Cluj-Napoca, Opera Națională Română
• 2 noiembrie 2022, ora 20:00 – Timișoara, Opera Națională Română
• 4 noiembrie 2022, ora 20:00 – Sibiu, Filarmonica de Stat, Sala Thalia
• 7 noiembrie 2022, ora 20:00 – Brașov, Teatrul „Sică Alexandrescu”

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Flori de mai, Fântânile.

Biletele pentru evenimentele Theatroll | Corbul Troian se pot achiziționa exclusiv din rețeaua IaBilet.

Lasă un comentariu