Skip to content Skip to footer

Alternosfera, trupa de rock și alternative de limba română, se întâlnește cu fanii la Operă

Joi, 29 septembrie 2022, începând cu ora 13:00, Aternosfera își va întâlni fanii, într-un eveniment inedit, la Opera Națională Română din București, chiar înainte de primul concert „Theatroll” | Corbul Troian – o serie de concerte în cele mai frumoase săli de teatru și operă din țară.

Trupa se va întâlni cu un număr de maxim 50 de persoane, pe 29 septembrie 2022, ora 13:00, la Opera Națională București. Topicul discuțiilor va fi despre Theatroll, despre concerte, răspunsuri la întrebări, se vor putea face sesiuni-foto și… probabil și un mini-recital.

„Theatroll” | Corbul Troian reprezintă o serie de evenimente care vor avea loc în cele mai frumoase săli de teatru, operă și concerte din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu și Brașov.

„Theatroll” a pornit din dorința de a le oferi prietenilor noștri, fanii muzicii Alternosfera, o serie de concerte în care cele mai iubite piese ale noastre să fie reinterpretate și cântate pe scenă, alături de orchestră.

Pentru „Theatroll” vom schimba scena de club și de festival cu o scenă de teatru, unde luminile, decorul și costumele ne vor ajuta să construim, alături de publicul nostru, un nou univers. Acela al Corbului Troian. Deși Corbul Troian are aceeași mecanică precum omologul lui legendar, adică infiltrarea, corbul troian este, pentru „Theatroll” , cu adevărat un cadou, nicidecum o capcană; Corbul Troian este cadoul nostru pentru fanii Alternosfera; un eveniment pentru care am lucrat în timpul pandemiei, atunci când toate scenele, fie ele de muzică sau de teatru, au fost închise.
Alternosfera

Concertele „Teatroll”  | Corbul Troian

• 29, 30 septembrie 2022, ora 20:00 – București, Opera Națională Română
• 31 octombrie 2022, ora 20:00 – Cluj-Napoca, Opera Națională Română
• 2 noiembrie 2022, ora 20:00 – Timișoara, Opera Națională Română
• 4 noiembrie 2022, ora 20:00 – Sibiu, Filarmonica de Stat, Sala Thalia
• 7 noiembrie 2022, ora 20:00 – Brașov, Teatrul „Sică Alexandrescu”

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un „etalon” pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia.

Lasă un comentariu