Skip to content Skip to footer

Am 18 ani – un nou podcast de Robert Bălan

Dragoste, viață de liceu, viață online, certuri cu părinți, sărăcie, abuzuri și multe alte teme ale adolescenței sunt prezente ca teme în noul podcast literar realizat de Robert Bălan. ”Am 18 ani” este un proiect, produs de Asociația Art No More și cofinanțat de AFCN, la care au participat șapte scritori români contemporani: Dan Coman, Augustin Cupșa, Andreea Cătălina Drăghici, Andrei Doșa, Jean-Lorin Sterian, Cristina Ștefan, Mara Wagner.

Podcastul poate fi ascultat pe Spotify, Acast, Google Podcasts, TuneIN, Apple podcasts, Sound cloud. (În curând și pe alte platforme.)

Începând de miercuri 25 mai și până la începutul lunii iulie veți putea asculta în fiecare săptămână câte un nou episod. Cel mai simplu este să dați subscribe pe platforma pe care acscultați de obicei podcasturi.

In attachment sunt cateva dintre vizualuri realizate de Liliana Basarab pentru acest proiect.

Am 18 ani” este un proiect al Asociației Art No More, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Autori: Dan Coman, Augustin Cupșa, Cătălina Drăghici, Andrei Doșa, Jean – Lorin Sterian, Cristina Ștefan, Mara Wagner.

Actori: Virgil Aioanei, Carmen Florescu, Elias Ferkin, Alex Fifea, Maria Obretin, Alice Monica Marinescu, Cristina Toma.

Muzică originală și sound design: Miron Ghiu

Înregistrări și editare: Petre Fall

Visuals: Liliana Basarab

Asistent de proiect: Andreea Drăghici

Un proiect conceput și coordonat de Robert Bălan

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Lasă un comentariu

0/100