Skip to content Skip to footer

Amalia Gaiță lansează noul album “Mimosa” în concert la Expirat

Cântăreața și compozitoarea timișoreană Amalia Gaiță revine în București pentru un concert de club în care prezintă cel mai nou album al ei, “Mimosa”. Concertul eclectic de soul-rock cu influențe din funk și jazz are loc miercuri, 24 aprilie, la ora 20:00, în Expirat, Halele Carol (str. Constantin Istrati, nr. 1, București).

Biletele la eveniment costă 40 RON în pre-sale și 50 RON la intrare și se pot achiziționa în rețeaua iabilet.

Eveniment Facebook.

Bilete.

Amalia Gaiță este cântăreață și compozitoare, remarcându-se pe scena soul-rock printr-o abordare eclectică, accesorizată cu influențe din funk și jazz.

Alături de bandul format din Mihai Moldoveanu (bas), Vlad Cotruș (chitară) și Adrian Șchiopu (tobe), Amalia a lansat trei materiale discografice: ”Melting Sun” în 2017 și ”The Grey EP” și „Mimosa” în 2023.

După ce a văzut unul dintre concertele ei, Beth Hart i-a numit muzica ”incredibly soulful”. Trupa a vizitat scene rock, blues, alternative sau chiar jazz. Sound-ul lor: un melanj între Skunk Anansie și Sade! Experiența live este îndrăzneață și expresivă.

„Mimosa”, cel mai nou album al artistei, este o îmbrățișare între organic și electric, între vechi și nou. Simțit ca o abordare stilistică distinctă, ”Mimosa” se remarcă prin dimensiuni electronice și dinamici surprinzătoare, ce fuzionează cu atitudinea eclectică specifică trupei. Muzica Mimosei, asemenea copacului sub care a fost scrisă, poartă o sensibilitate la atingere – se deschide și se închide, se ascunde și se descarcă electric.

Amalia este și artist vizual, coperta albumului de debut fiind o imagine ce face parte din proiectul ei foto ”A bird’s year”.

YouTube

“Elixir”, cel mai nou single Amalia Gaiță, de pe noul album “Mimosa”

“River. Everlasting”, de pe primul album “Melting Sun”
“Animals”, de pe The Grey EP

Mai multe informații pe:

Website | Facebook | Instagram | Youtube

Lasă un comentariu