Skip to content Skip to footer

Animația ”Super Mario Bros. Filmul” vine în acest weekend în cinematografele Cineplexx cu promoții și voie bună

Cel mai simpatic și mai iscusit instalator italian, Mario, așteaptă spectatorii în weekendul 8 – 9 aprilie la cinematografele Cineplexx din țară pentru premiera “Super Mario Bros. Filmul”.

Iar pentru că timpul petrecut cu familia este neprețuit, Cineplexx s-a gândit să adauge plus-valoare experienței de familie la cinema. Doar în weekendul 8-9 aprilie, între orele 12:00 – 14:00, Super Mario îi așteaptă pe cei mici la oricare dintre cinematografele Cineplexx din țară – Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș – cu umor, aventură și multe surprize. Fiecare bilet de copil va include câte un un mini-poster special Super Mario care se va ridica exclusiv de la casele de bilete din cinema. Și, desigur, Mario nu va lipsi din peisaj gata să îi distreze pe cei mici cu baloane colorate, jocuri interactive și facepainting. Cadourile se vor oferi în limita stocului disponibil.

O aventură colorată si antrenantă, animația “Super Mario Bros. Filmul” este producția prefectă pentru vacanța de Paște.

Disponibil pe marile ecrane din 7 aprilie, “Super Mario Bros. Filmul” este distribuit de RoImage 2000 și poate fi urmărit în cinematografele Cineplexx în format 2D și 3D, în versiunea originală cu subtitrare în limba română, dar și dublat în limba română. La Cineplexx Satu-Mare și Târgu-Mureș, filmul va fi disponibil și în varianta dublată în limba maghiară.

Tot în premieră la Cineplexx mai poți vedea:

  

PREMIERĂ: 7 aprilie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Drama

DISTRIBUȚIE: Matt Damon, Ben Affleck, Jason Bateman, Viola Davis, Chris Messina
SINOPSIS: De la regizorul premiat Ben Affleck, Air dezvăluie parteneriatul legendar dintre atunci novicele Michael Jordan și divizia de baschet a companiei Nike ce a revoluționat lumea sportului și a culturii contemporane cu brandul Air Jordan. Această poveste emoționantă urmărește pariul care definește cariera unei echipe neconvenționale care pune totul în joc, viziunea unei mame care este conștientă de valoarea talentului imens al fiului ei și cel ce avea să devină cel mai mare fenomen al baschetului din toate timpurile.

  

PREMIERĂ: 7 aprilie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos, 2D dublat în limba maghiară
GEN: Thriller, Horror, Biografic
DISTRIBUȚIE: Russell Crowe, Franco Nero, Daniel Zovatto, Alex Essoe, Cornell S. John
SINOPSIS: Acesta este portretul lui Gabriele Amorth, un preot care a activat ca exorcist șef al Vaticanului și care a realizat peste 100.000 de astfel de ritualuri de-a lungul vieții.

Lasă un comentariu