Skip to content Skip to footer

Anime-ul „Demon Slayer: To The Swordsmith Village” se lansează în cinematografe

În perioada 24-26 martie 2023 rulează pe marile ecrane „Demon Slayer: To The Swordsmith Village”, o producție-eveniment care prezintă povestea lui Tanjiro Kamado în lupta sa cu demonii.

Anime-ul prezintă episoadele 10 și 11 din “Entertainment District Arc” și primul episod din următoarea serie, “Swordsmith Village Arc”. O adevărată experiență cinematografică, apreciată de către cinefilii din lumea întreagă, “Demon Slayer” ajunge acum și în atenția publicului român.

Manga „Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba” a fost creată de Koyoharu Gotoge, iar până în prezent au fost vândute 150 de milioane de exemplare din cele 23 de volume. Anime-ul “Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba” a început în aprilie 2019, cu „Tanjiro Kamado, Unwavering Resolve”.

Povestea „Demon Slayer” include atât emoție, cât și adrenalină din plin, prezentând drama lui Tanjiro Kamado și lupta lui furibundă cu diavolii. După ce aceștia îi ucid familia, Tanjiro Kamado se alătură vânătorilor de diavoli pentru a-și ajuta sora mai mică, Nezuko, transformată ea însăși în diavol, să redevină om. Acum, urmărim cu sufletul la gură atât acțiunea explozivă din finalul seriei “Entertainment District Arc”, cât și primul episod din mult-așteptata serie nouă, “Swordsmith Village Arc”.

Deși abia au ieșit dintr-o bătălie teribilă, Tengen Uzui, Tanjiro și coechipierii lor trebuie să-și adune forțele pentru a-i înfrunta pe Daki și Gyutaro (Demoni de rangul 6), într-o nouă misiune extrem de periculoasă. Totodată, moartea unui demon de cel mai înalt rang – eveniment care nu s-a mai petrecut de 100 de ani – produce neliniște și revoltă în rândul celor rămași… Oare vor reuși să-i învingă pe diavoli? Aflăm la cinema, pe 24, 25 și 26 martie 2023, din „Demon Slayer: To The Swordsmith Village”.

Filmul durează 110 minute, se adresează audienței generale și este distribuit în România de InterComFilm Distribution. “Demon Slayer” va rula pe marile ecrane în format 2D, cu subtitrare în limba română.

Manga „Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba” este publicată de JUMP COMICS de la SHUEISHA, după o poveste originală de Koyoharu Gotoge, iar anime-ul este produs de ufotable.

Regizor: Haruo Sotozaki
Design personaje/Director șef de animație: Akira Matsushima
Scenariul: ufotable
Design de subpersonaj: Miyuki Sato, Yoko Kajiyama, Mika Kikuchi
Design prop: Masaharu Koyama
Director de artă: Koji Eto
Director de imagine: Yuichi Terao
Regizor 3D: Kazuki Nishiwaki
Setarea culorii: Yuko Omae
Montaj: Manabu Kamino
Muzica: Yuki Kajiura, Go Shiina

Lasă un comentariu