Skip to content Skip to footer

Antrepriza Culturală lansează Mezanin Market Experiences

După 100 de evenimente organizate în Cartierul Creativ, la Palatul Universul, Antrepriza Culturală și Mezanin Market inaugurează un altfel de târg: unul de experiențe și servicii, unde vizitatorii nu vor pleca cu un produs, ci cu soluții pentru dezvoltare și învățare continuă.

La Mezanin Market Experiences, vizitatorii vor descoperi o varietate bogată de posibilități de învățare și dezvoltare personală. De la abonamente la sală și programe afterschool speciale la ateliere de confecționare a bijuteriilor, design de modă și improvizație teatrală, toate pot fi în programul unui weekend. Poți alege să îți dezvolți abilitățile muzicale cu cursuri de chitară sau pian, să te miști pe ritmurile muzicii (salsa, tango, swing etc.) sau să explorezi secretele bucătăriei cu cursuri de gătit culinar. De la cursuri de limbi străine pentru nivel avansat și ateliere de mindfulness și gestionare a stresului până la terapie prin artă, dezvoltare personală și inițiere în tehnici de fotografiere cu telefonul mobil, suntem poți afla și poți cumpăra experiențe unice care să îți îmbogățească viața.

Înscrierile sunt deschise până pe 23 aprilie, avem o listă de așteptare penru cei care vor să expună la acest link: formular înscriere.

Fiecare vizită la Mezanin Market Experiences este o oportunitate de a descoperi pasiuni noi și de a investi în propria evoluție personală. Primele evenimente sunt programate la final de septembrie 2024.

După 6 ani de evenimente, Mezanin Market continuă să se dezvolte pe noi paliere și să ofere o platformă pentru comunitate și antreprenorii locali. ” În 2024, un târg de experiențe și dezvoltare personală ar trebui să fie o vizită obișnuită atât pentru adulți, cât și pentru copii. Cu lumea în schimbare rapidă, acaparați de telefoane, avem nevoie mai mult ca oricând să rămânem activi și curioși. Evenimentul aduce împreună artiști și antreprenori locali care oferă cursuri și ateliere interesante. Ne-am imaginat un loc unde poți învăța despre lucruri noi, dezvolta abilități și găsi inspirație pentru a trăi o viață mai plină. Nu doar un târg, ci o oportunitate de a îmbogăți experiența ta și de a contribui la formarea unei comunități încrezătoare și curioase” – Silvia Floareș, co-fondator Mezanin Market

Despre Mezanin Market

#MezaninMarket este un proiect al Asociației Antrepriza Culturală, ce promovează și încurajează antreprenorii locali, artiștii independenți și spiritul antreprenorial prin programe și întâlniri culturale. Evenimentele continuă să ofere o oportunitate relaxată pentru oameni să cunoască antreprenorii din România și să descopere produsele lor, contribuind astfel la susținerea economiei locale.

Contact pentru presă. Pentru actualizări permanente referitoare la program și detalii de organizare, vizitați pagina evenimentului & instagram.com/mezaninmarket/

Lasă un comentariu