Skip to content Skip to footer

Art Machine #39, disponibilă din 4 decembrie

De pe 4 și până pe 18 decembrie, o nouă colecție de 100 de lucrări originale, în ediție limitată, a artistului Andrei Reg, este disponibilă la Art Machine#39 //Reg’s Trading Art Cards, proiect inițiat de gruparea artistică Pastila Roz. Acestea pot fi achiziționate de la automatul de tip vending machine amplasat în București, în Cărturești Parklake.

 

Cu o nouă abordare a fuziunii între noțiunile elementare de design și artele vizuale, Andrei Reg își ghidează privitorii prin noul val de artiști emergenți, combinând simbolurile naturale și stilul urban în compoziții decorative și semi-abstracte. Aceștia se pot aștepta la nimic mai puțin decât un contrast puternic care să îi scoată din sfera obișnuită a aprecierii vizuale.

 

„Fiecare cartolină este unică, întoarceți-o pe verso și pregătiți-vă să fiți intrigați.”

Andrei Reg, artist vizual

Proiectul Art Machine încurajează consumul sănătos de artă prin punerea în contact direct a artiștilor cu publicul larg. Art Machine creează o oportunitate unică de a achiziționa lucrări originale de artă, într-un format și la un preț accesibil, în același timp oferind expunere și susținere financiară artiștilor implicați în proces. Din iulie 2020, a pus la dispoziția publicului 38 de serii de lucrări originale de la artiști.

Art Machine este un automat de tip vending machine care distribuie lucrări de artă originale în schimbul sumei de 10 lei. Fiecare lucrare a fost desenată de un artist și poartă cu ea amprenta personală. Este practic o carte de vizită a artistului creată doar pentru voi.

În acest fel vă încurajăm să începeți propria colecție de artă și poate chiar să schimbați între voi lucrările care vă plac. Artă ține și de plăcere, iar, în timp, colecțiile pot deveni o oglindă a gustului personal.”, spun inițiatorii proiectului.

 

Mai multe detalii pe pagina evenimentului și pe paginile de Facebook &Instagram Pastila Roz.

 

Lasă un comentariu