Skip to content Skip to footer

Ateliere interactive și reduceri de cărți, în Săptămâna PSI

Peste 30 de specialiști vor aborda teme despre cuplu și parenting, într-o nouă serie de evenimente Săptămâna PSI, în perioada 20-26 februarie, în opt orașe din țară.

Organizată de Editura Trei și Librăriile Cărturești, „Săptămâna PSI” îi invită pe toți cei interesați de subiect la o serie de ateliere interactive pentru a înțelege mai bine dinamica relațiilor de familie. Întâlnirile vor avea loc de la ora 19:00 în sediile Cărturești din Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova, Piatra-Neamț și București, iar intrarea este liberă (în limita locurilor disponibile). Pe tot parcursul evenimentului, titlurile de psihologie publicate de Editura Trei beneficiază de 20% reducere în toată rețeaua librăriilor Cărturești și online

Psihoterapeuți și profesori universitari vor discuta despre rolul atașamentului sigur pentru o relație sănătoasă (de cuplu sau părinte-copil), despre romantism și negociere între soți, dar și despre stresul și burnoutul părinților. De la cine înveți să iubești și ce anume cauți la partenerul tău conjugal? În ce fel certurile în cuplu pot deschide poarta către un mariaj mai adaptat și mai armonios? Ce se întâmplă atunci când dintr-un partener foarte îndrăgostit devii un părinte asaltat de nevoile copilului? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care peste 30 de invitați vor răspunde într-o nouă ediție a „Săptămânii Psi”, care va fi dedicată exclusiv temei cuplu și parenting.

Programul complet al Săptămânii PSI poate fi consultat aici.

Lasă un comentariu