Skip to content Skip to footer

Australiencele Zanias și Neu-Romancer, în concert la Club Control

Pâna la sfârșitul lunii februarie, în Club Control putem merge la concerte de Drama-Pop, Dark-wave & post-punk, tehno, italo-disco și groove brazilian.

23.02 +SHE+ | SHIBARO | IXV | Lansare Videoclip

„Katerina Sabotage, persona non grata!” este noul videoclip +SHE+ de pe albumul „Katerina Molotov” semnat de regizorul Hypno. Cu ocazia lansării videoclipului la Control, +SHE+ pune în scenă un întreg concept în jurul poveștii dintre Corina Sucarov și Katerina Molotov.

25.03 Zanias (Linea Aspera) live + afterparty Zanias b2b Neu-Romancer

Din 2014, „Zanias” este proiectul lui Alison Lewis, născută în Australia, crescută în Asia de Sud-Est și, de asemenea, cunoscută pentru cariera sa vocală la trupe precum „Linea Aspera”, „Keluar” și pentru colaborări „Black Rain”, „AncientMethods”, „Dax J” și „I Hate Models”. În 2023, „Zanias” va lansa cel de-al treilea album, „Chrysalis”, produs în întregime pe cont propriu, alături de acorduri de chitară bass generate de Laura Bailey aka Neu-Romancer, care acum i se alătură pe scenă.

27.02 Jazz Nouveau: Pedro Martins (BR) | radio mistério

Chitarist, vocalist și compozitor, Pedro Martins îmbină groove-ul și atmosfera Braziliei native cu jazz-ul american, muzicianul fiind extrem de activ pe scena din Los Angeles, orașul său de adopție. Pe 27 februarie, Pedro Martins (chitară, voce), Chris Fishman (clape), Daryl Johns (bass) și Justin Brown vor susține primul lor concert în România, în Control Club.

Lasă un comentariu