Skip to content Skip to footer

Balada acustică „Love Runs Out” a trupei Dimitri’s Bats, avanpremieră pentru un nou album

Dimitri’s Bats s-au întors cu „Love Runs Out”, un cântec pop acustic, mid-tempo, ce își pune întrebări despre sfârșitul unei relații romantice.

La fel cum emoțiile și întrebările de la început lasă loc, în timp, sentimentului de siguranță pe care îl ai lângă persoana cealaltă, și dorința de a-l cunoaște activ pe celălalt poate, în timp, să se diminueze și să se stingă when your love runs out. Posibilitatea ca aceasta să se întâmple nu ar trebui, însă, să ne oprească de la a trăi în prezent – călătoria este cea mai importantă.

Cântecul este o baladă acustică subtilă care crește în intensitate cu fiecare vers. Începutul este simplu, o interpretare sinceră doar cu voce și chitară, peste care Dimitri’s Bats adaugă straturi peste straturi de instrumentație. Până la final, piesa ajunge să canalizeze întreaga energie a trupei, cu tot cu basul celui mai nou membru din line-up, Ana Wolf.

Videoclipul pentru „Love Runs Out”, filmat în renumitul cinematograf Elvire Popesco din București, ne arată un talent show cu reprezentații incitante din partea trupei și a apropiaților lor – habar n-aveați despre toate talentele lor ascunse.

Dimitri’s Bats, cu amestecul lor de sunete eclectice și atingeri întunecate, te vor face să dansezi de la prima ascultare. Ștergând constant granița dintre beat-uri de dans și riff-uri alternative, în 2021 au cântat pe scena Summer Well în deschidere pentru Balthazar. În 2022 au cântat la Electric Castle, și au fost opening act pentru Son Lux la București și pentru Daria Zawiałow la Varșovia.

În prezent Dimitri’s Bats lucrează la viitorul lor EP de studio, „Monobloc”, care va fi lansat pe 24 februarie și va fi însoțit de un scurt turneu de promovare:

  • 2 martie – Legend Pub, Iași
  • 3 martie – Artcor, Chișinău
  • 4 martie – Daily Pub, Galați
  • 10 martie – Club Control, București
  • 16 martie – / FORM Space, Cluj
  • 17 martie – Oldies Pub, Sibiu

„Love Runs Out” poate fi ascultată și prin intermediul serviciilor de streaming.

Lasă un comentariu