Skip to content Skip to footer

BandBook introduce conceptul Band[Tone] – dă culoare muzicii tale!

Agenția BandBook inaugurează un nou concept, menit să dea câte o nuanță nouă muzicii care îți va acompania vara – Band[Tone]. „Purple Sessions” e prima serie de concerte de acest fel și va fi găzduită de Expirat Halele Carol.

Conceptul Band[Tone] dă culoare muzicii din coloana sonoră a verii tale! Band[Tone] reprezintă o serie de concerte periodice, cu artiștii din portofoliul BandBook, găzduită de Expirat Halele Carol.

„Purple Sessions” e prima serie de acest tip. De ce mov? Pentru că e o culoare prețioasă, simbol al magiei și rarității. Te vor colora în nuanțe de purpuriu artiști precum Ana Coman, Delta Pe Obraz, Paul Tihan & Andra Andriucă, Taking Back August, Bucium și Diana Căldăraru.

„Am ales împreună, ca echipă, culoarea mov pentru că ne duce cu gândul la apusurile rare, de un violet intens, la luminile reflectoarelor din Expirat și la un strop sănătos de magie – așa cum ne insuflă și muzica foarte bună. Suntem foarte încântați de selecția de artiști pe care o vom avea vara aceasta, lista acoperă o gamă largă de stiluri și abordări muzicale. Ne dorim ca «movul» nostru să stea bine oricui, așa că vom trece de la atitudinea dură a metalcore-ului, până la blândețea indie pop-ului. Ne așteaptă o vară plină de seri foarte frumoase!” – Irina Marinescu, PR & Communications Manager.

Biletele sunt disponibile prin rețeaua IaBilet. Vor fi puse în vânzare și 15 abonamente, valabile pentru toate concertele seriei.

Concertul care va inaugura „Purple Sessions” va fi cel al trupei Bucium, de pe 26 iunie.

Bucium produce un spectacol autentic, plin de fervoarea basmelor și legendelor românești, cărora le dau suflu nou prin compoziții rock originale. Lasă-te absorbit într-o adevărată aventură muzicală!

Și pentru încă un strop de bucurie, trupa anunță că lucrează la următorul album. Așa că va aduce, pe scena din Expirat, câteva piese nemaiauzite până acum, în format acustic.

Bucium este o trupă rock cu influențe folk, ambiental și metal simfonic, caracterizată prin folosirea a două viori alături de chitară, bas, tobe, instrumente tradiționale și voce.

Toate materialele Bucium au rădăcini în mituri și legende, însă versurile și muzica sunt compoziții originale.

La finalul anului 2022, odată cu solstițiul de iarnă, formația a lansat albumul „Zimbrul Alb” în Clubul Expirat din București.

Acesta e un proiect pe care echipa BandBook dorește să îl dezvolte în timp. Astfel, fiecărei serii îi va fi asociată câte o culoare.

www.bandbook.ro

👉 Urmărește Happ.ro pe Facebook / Instagram / LinkedIn / TikTok

Vrei pe mail o selecție cu cele mai tari evenimente ale săptămânii ? 📨 Abonează-te la newsletterul Happening Now, aici.

Lasă un comentariu