Skip to content Skip to footer

„BOSS”, filmul regizat de Bogdan Mirică, din acest weekend la Cineplexx

În cinematografele Cineplexx intră, începând de vineri, thrillerul românesc „BOSS”, „Fericirea începe azi”, „10 zile fără mama” (partea a 2-a), „Cavalerii Zodiacului” și „Megalodon: Demonul din adâncuri”.

  

BOSS ( N15 )
PREMIERĂ: 28 aprilie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Drama, Thriller
DISTRIBUȚIE: Ioana Bugarin, Sergiu Costache, Laurențiu Bănescu

SINOPSIS: Bogdan, un șofer de ambulanță metodic și inteligent, participă la un jaf armat alături de alți trei bărbați pe care abia îi cunoaște.

Deși inițial pare că cei patru vor scăpa neprinși, lumea lui Bogdan se răstoarnă dramatic când începe să suspecteze că unul dintre complici manipulează ancheta poliției. Pornește într-o investigație proprie obsesivă, în încercarea de a dezgropa identitățile complicilor săi. Pe măsură ce descoperă noi detalii, se adâncește tot mai mult într-o spirală a fricii și a paranoiei.

  

FERICIREA ÎNCEPE AZI ( N15 )
PREMIERĂ: 28 aprilie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba maghiară
GEN: Drama, Romantic

DISTRIBUȚIE: Virginia Gardner, Dylan Sprouse, Ethan Embry, Austin North, Libe Barer

SINOPSIS: Fericirea începe azi spune povestea băiatului rău, Travis, și a studentei eminente din primul an, Abby. El își petrece nopțile luptând în meciuri de box ilegale și zilele ca un adevărat Casanova al campusului universitar. Dar Abby nu vrea să aibă de-a face cu Travis. Intrigat de dezinteresul ei, Travis îi oferă un pariu simplu: dacă va pierde următoarea luptă, trebuie să stea fără sex timp de o lună. Dar dacă va câștiga, Abby trebuie să se mute împreună cu el pentru aceeași perioadă de timp. Orice s-ar întâmpla, Travis habar nu are că trecutul întunecat al lui Abby este pe cale să iasă la suprafață. Oare Travis și-a gasit perechea?

  

10 ZILE FĂRĂ MAMA 2 ( AG )
PREMIERĂ: 28 aprilie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Comedie

DISTRIBUȚIE: Franck Dubosc, Alexis Michalik, Aure Atika, Héléna Noguerra

SINOPSIS: Antoine a ales să rămână acasă pentru a avea grijă de copiii săi după ce a fost concediat. Rolurile s-au inversat de doi ani încoace, iar energia lui Antoine începe să scadă în fața solicitărilor familiei sale. Când întreaga familie se grăbește să prindă trenul pentru a pleca la schi, soția sa e chemată de urgență la cabinetul său de avocatură, așa că Antoine se vede nevoit să se descurce singur cu cei patru copii ai lor dezlănțuiți pe pârtia de schi…

  

CAVALERII ZODIACULUI ( AP12 )
PREMIERĂ: 28 aprilie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos

GEN: Actiune, SF
DISTRIBUȚIE: Madison Iseman, Mark Dacascos, Nick Stahl, Famke Janssen, Sean Bean

SINOPSIS: Când o zeiță a războiului se întrupează într-o tânără fată, un băiat orfan și fără casă pe nume Seiya descoperă că destinul lui e să o protejeze și să salveze lumea. Însă doar după ce își înfruntă propriul trecut și devine Cavaler al Zodiacului.

  

MEGALODON: DEMONUL DIN ADÂNCURI ( N15 )
PREMIERĂ: 28 aprilie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Thriller
DISTRIBUȚIE: Josh Lucas, Julio Cedillo, Raúl Méndez

SINOPSIS: Petrolierul Paul Sturges își duce familia în vacanță la Bahia Azul, dar orașul de coastă pe care el și soția lui îl cunoșteau odată a dispărut în mod misterios.

Din adâncurile oceanului se ridică un Megalodon masiv, cunoscut în legendele locale sub numele de Demonul Negru, iar Paul trebuie să-și salveze cumva familia de acest rechin primitiv.

Lasă un comentariu