Skip to content Skip to footer

Cei mai de succes bărbați din România în 2022

Începând cu anul 1999, pe data de 19 noiembrie se sărbătorește „Ziua Internațională a Bărbatului”. Obiectivele acestei zile includ concentrarea asupra sănătății bărbaților și băieților, îmbunătățirea relațiilor dintre sexe, promovarea egalității între sexe și prezentarea de modele masculine de urmat.

Pe site-ul www.barbatidesucces.ro românii au votat care sunt cei mai de succes bărbați din anul 2022. În total au votat 2.879 de persoane iar în top 10 regăsim sportivi, artiști și oameni de afaceri.

Deși pare că nu au nimic în comun (David Popovici cu Gheorghe Zamfir; Cărtărescu cu Hagi; Țiriac cu Smiley sau Dineș cu Rebengiuc) există un fir roșu care-i unește pe toți, o calitate pe care o împărtășesc și care le-a făcut cunoștință cu succesul: PASIUNEA.

Determinarea, încrederea și încăpățânarea cu care și-au urmat pasiunea i-a transformat în ceea ce sunt astăzi: cei mai de succes bărbați din România. David Popovici n-a făcut niciun compromis când a venit vorba de pasiunea sa: înotul. Cărtărescu nu a renunțat la scris pentru o meserie mai bănoasă. Iar Dineș a visat de mic să devină scriitor, iar când a pus mâna pe o carte despre limbajul de programare C++, s-a transformat în cel mai de succes scriitor de cod din România, cu o afacere evaluată acum la miliarde de dolari.

Așadar, topul nostru recunoaște încă o dată performanțele acestor 10 bărbați, dar ne dezvăluie și rețeta succesului: aceea de a-ți urmări pasiunea, chiar și atunci când ar fi mai ușor să renunți la ea și să o apuci pe o cale mai simplă. Nu există succes în absența pasiunii!

VEZI AICI TOP BĂRBAȚI DE SUCCES ROMÂNIA 2022
https://zilesinopti.ro/barbati-de-succes-2022/

Topul final a rezultat în urma voturilor online, pe site-ul www.barbatidesucces.ro. Perioada de vot a fost 15 septembrie – 15 octombrie 2022 și, în total, au votat 2.879 de persoane. Fiecare persoană care a votat a avut posibilitatea să enumere 3 bărbați de succes din România. Locul 1 a primit 100 de puncte, locul 2 a primit 66 de puncte, iar locul 3 a primit 33 de puncte. Topul a rezultat prin adunarea numărului de puncte pentru fiecare nume nominalizat. Rezultatele votului au fost certificate de firma de studii de piață www.Brandberry.ro.

Pe data de 19 noiembrie, de Ziua Internațională a Bărbatului va avea loc și tragerea la sorți a câștigătorilor campaniei Bărbați de Succes. Participă la tragerea la sorți toți cei care au votat pe site-ul www.barbatidesucces.ro. Premiile campaniei sunt: 1 voucher echipamente sportive de iarnă în valoare de 10.000 lei, 1 voucher cazare și servicii all inclusive la Ana Hotels Sport Poiana Braşov și 50 de pachete NIVEA MEN cu produse de îngrijire masculină.

Lasă un comentariu