Skip to content Skip to footer

Ce filme noi vedem la Cineplexx?

PREMIERELE SĂPTĂMÂNII sunt: Dirijorul Tăcerilor, 3000 de ani de dorință și Dragon Ball Super: Super Hero.

DIRIJORUL TĂCERILOR ( AP12 )

PREMIERĂ: 2 Septembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Drama

DISTRIBUȚIE: Adrian Titieni, Maia Morgenstern, Vlad Zamfirescu , Cristina Deleanu , Andrei Aradits

O casă ridicată în 1925 rezistă istoriei agitate dintr-o țară est-europeană, fiind martora vremurilor, dar și un spațiu care găzduiește destine și vieți omenești. Azi, îi vedem pe locatarii săi – trei familii; trei generații – cum sunt distruși de decizia mafioților locali, în cârdășie cu un individ puternic și misterios, de a demola clădirea. Casa este, de fapt, o sinecdocă a României și asistăm la lupte, abandonuri, trădări și alianțe care se fac pentru atingerea scopurilor imediate. O întreagă clasă socială (aristocrația) este desființată și dată uitării.Într-un final, totul se duce de râpă, iar „viitorul” invadează valorile trecutului, aruncându-le în aer. Ceea ce rămâne, e doar strălucirea puterii, cu prețul pierderilor umane.

PROGRAM:

TRAILER LIMBA ROMÂNĂ:

 

3000 DE ANI DE DORINȚĂ ( AP12 )

PREMIERĂ: 2 Septembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Drama, Fantastic, Romantic

DISTRIBUȚIE: Idris Elba, Tilda Swinton, Aamito Lagum, Nicolas Mouawad, Ece Yüksel

Dr. Alithea Binnie (Tilda Swinton) este profesor universitar. Este o ființă rațională mulțumită de viața ei. În timp ce se află la Istanbul, unde participă la o conferință, ea întâlnește din întâmplare un djinn (Idris Elba) care îi oferă trei dorințe în schimbul libertății sale. Acest lucru prezintă două probleme. În primul rând, ea se îndoiește că el este real și, în al doilea rând, pentru că este o cercetătoare în domeniul basmelor și al mitologiei, cunoaște toate poveștile de avertizare cu privire la dorințele care au mers prost. Djinnul își pledează cauza spunându-i povești fantastice din trecutul său. În cele din urmă, ea se lasă amăgită și își pune o dorință care îi surprinde pe amândoi.

PROGRAM:

TRAILER LIMBA ROMÂNĂ:

 

DRAGON BALL SUPER: SUPER HERO ( AP12 )

PREMIERĂ: 2 Septembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos

GEN: Anime

DISTRIBUȚIE: Zach Aguilar, Kara Edwards, Toshio Furukawa, Kyle Hebert, Aya Hirano

Cândva, armata Red Ribbon a fost anihilată de Son Goku. Cei care îi duc mai departe spiritul au creat Androizii supremi, Gamma 1 și Gamma 2. Aceștia se auto-intitulează “super-eroi” și încep ofensiva împotriva lui Piccolo si Gohan…

Care este scopul Noii Armate Red Ribbon? În fața pericolului iminent, este vremea să vă treziți, Super-Eroi!

PROGRAM:

TRAILER LIMBA ROMÂNĂ:

Lasă un comentariu