Skip to content Skip to footer

Ce mai înseamnă azi să fii un „bărbat adevărat”? Află din spectacolul KOMOREBI de la Teatrelli!

Pe 8 şi 9 octombrie, va fi prezentată la Teatrelli (Piaţa Lahovari, Nr.7), în premieră, producţia „KOMOREBI. Lumina care se filtrează printre copaci”, semnată de Vanner Collective (Denisa Nicolae şi Liviu Romanescu), pe un text de Raluca Mănescu, cu Denisa Nicolae, Liviu Romanescu şi Teodora Velescu şi mişcarea scenică semnată de Teodora Velescu.

„KOMOREBI. Lumina care se filtrează printre copaci”, o producţie Vanner Collective despre ce înseamnă azi să fii „bărbat adevărat”, poate fi vizionată la Teatrelli, în cadrul seriei „Spectacole independente în premieră”

Prezentat în cadrul proiectului creart/TEATRELLI „Spectacole independente în premieră”, „KOMOREBI. Lumina care se filtrează printre copaci” aduce publicului o poveste învăluită de dragoste, umor și curaj despre traume deconstruite, despre iubire și acceptare, într-un concept vizual surprinzător. Spectacolul va fi prezentat începând din 8 octombrie atât la Bucureşti, cât şi la Sibiu şi Craiova.

Spectacolul va fi jucat la București şi la Centrul Educaţional de Teatru REPLIKA – pe 1 şi 2 noiembrie.

„KOMOREBI. Lumina care se filtrează printre copaci” este drumul inițiatic al unui bărbat în luptă cu frica.

O disecție actuală a parcursului către sine și a impactului pe care îl are descoperirea adevăratului chip, ascuns sub măști fabricate.

Prezentat la Teatrelli în cadrul seriei creart/Teatrelli „Spectacole independente in premiera”, iniţiată în anul 2019, spectacolul urmăreşte să crească încrederea, cu precădere în rândul bărbaților, în demersul de acceptare și exprimare a emoțiilor, cu scopul de a sparge stereotipurile moștenite și de a recadra imaginea asupra ceea ce înseamnă „un bărbat adevărat”. Proiectul este inițiat de Vanner Collective, alături de partenerii: creart/TEATRELLI, Teatrul GONG Sibiu, Teatrul Național „Marin Sorescu” Craiova, Centrul de Teatru Educațional REPLIKA, DEPREHUB / Happy Minds, Fundația Friends for Friends, Asociația A.L.E.G., Centrul pentru Tineret al Municipiului București.

„KOMOREBI. Lumina care se filtrează printre copaci” va putea fi vizionat, de asemenea, de publicul din Sibiu şi Craiova, cu reprezentaţii pe 14 şi 15 octombrie, la Teatrul Gong (Sibiu) şi la Teatrul Național „Marin Sorescu”, sala Studio pe 8 şi 9 noiembrie.

„KOMOREBI. Lumina care se filtrează printre copaci”

Proiect cultural co-finanțat de AFCN.
Durata: 90 de minute
Text de Raluca Mănescu
Cu: Denisa Nicolae, Liviu Romanescu, Teodora Velescu

Mișcare scenică: Teodora Velescu
Compoziție muzicală: Mihai Dobre
Scenografie și costume: Elena Gheorghe
Pregătire muzicală: Oana Pușcatu
Univers sonor și light design: Alexandros Raptis

Concept: Denisa Nicolae și Liviu Romanescu
O producție Vanner Collective 2022

Lasă un comentariu