Skip to content Skip to footer

Cea mai mare dioramă LEGO® din lume va fi expusă la București. Din 30 mai, începe Ediția de vară la Art Safari, dedicată întregii familii!

Art Safari transformă vacanța familiei într-o capodoperă! Arta și distracția își dau întâlnire între 30 mai și 16 iunie la Ediția de vară, la Palatul Dacia-România de pe Lipscani.

Programul evenimentului cuprinde teatru, cinema, muzică, spectacole de circ, ateliere de artă pentru copii, jucării și jocuri vintage ce recreează vacanțele de altădată. Copiii sub 12 ani au intrare gratuită.

Atracția epică va fi cea mai mare dioramă LEGO® din lume dedicată Star Wars Rebels. Compusă din peste 1 milion de piese, cu o suprafață de 45 de metri pătrați, aceasta va ocupa întreg atriumul Palatului Dacia-România. Montajul impresionantei construcții va fi finalizat chiar sub ochii vizitatorilor în prima zi a Ediției de vară, pe 30 mai de RoLUG – Grupul utilizatorilor LEGO® din Romania.

Un trio pe gustul întregii familii: teatru, film, muzică

Teatrul Țăndărică și Teatrul Ion Creangă vor încânta copiii mici și mari cu povești. Circul Metropolitan se alătură  în premieră Art Safari. În zona de Kids Cinema, copiii pot viziona filme într-un spațiu confortabil și prietenos.

Pentru iubitorii de muzică, programul include ateliere de cântat interactive organizate de Cantus Mundi (program derulat de Corul Madrigal). Acestea vor culmina cu un concert final susținut în Art Safari. Copiii au ocazia de a experimenta bucuria muzicii și colaborarea artistică și se vor simți ca parte dintr-un cor adevărat.

Joaca de-a vacanța

Muzeul Jucăriilor prezintă „Vacanța de altădată”, o expoziție de jucării și jocuri vintage unde părinții și bunicii își retrăiesc vacanța copilăriei, iar cei mici descoperă și lumea fascinantă a jucăriilor de odinioră. Expoziția este susținută de Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București.

Ateliere de creație pentru copii

Programul mai include și cursuri de engleză interactive organizate de British Council, ateliere creative și de joacă (în cadrul programului Art Safari Kinder), și sesiuni de face painting care transformă copiii în personajele lor preferate. Accesul la atelierele de creație se face în baza unui bilet care poate fi achiziționat online sau la intrare. Accesul în zonele expoziționale este gratuit pentru copiii sub 12 ani.

Pentru adulți, accesul la Ediția de vară se face în baza unui bilet Full Access disponibil online sau la intrare.

Programul de vizitare a Ediției de vară, precum și a expozițiilor sezonului curent Taine și Comori este de joi până duminică, în intervalul 12:00-21:00 (ultima intrre: 20:30).

👉 Urmărește Happ.ro pe Facebook / Instagram / LinkedIn / TikTok

Vrei pe mail o selecție cu cele mai tari evenimente ale săptămânii ? 📨 Abonează-te la newsletterul Happening Now, aici.

Lasă un comentariu