Skip to content Skip to footer

Change the punchline, are show pe 17 martie la The Fool

Change the punchline, prima ediție a rezidenței de stand-up comedy destinată exclusiv comediantelor și comediantelor aspirante, se apropie de final! Ultima întâlnire din cadrul rezidenței, Change the punchline Show, are loc duminică, 17 martie, de la 19.30, la The Fool.

Rezidența Change the punchline s-a desfășurat între 19 februarie și 17 martie și a constat într-o serie de ateliere cu cei trei mentori ai ediției (Magda Mihăilă, Sergiu Floroaia, Delia Riciu), întâlniri cu cele două speakerițe (Teodora Nedelcu, Ioana State) & două participări la open mic-urile The Fool.

Cele zece participante care vor urca pe scena The Fool duminică au fost selectate în urma unei aplicații. Acestea sunt: Laila Abdel Hafiz, Larisa Bănuță, Jo Brăilescu,  Lidia Borlean, Ana Crăciun Lambru, Anca Munteanu, Antonia Scutaru, Raluca Alexandra Strugaru, Ștefan Iriną și Adelina Toma.

Pentru cei interesați să audă materialele și numerele de comedie la care s-a lucrat în aceste săptămâni, intrarea la eveniment este liberă și urmată de party-ul de încheiere al celei mai amuzante rezidențe.

Pentru rezervări, contactați numărul de telefon 0786.784.784.

This is where we draw the (punch)line.

Change the punchline este primul demers de rezidență de stand-up comedy din România care își propune să aducă în lumina reflectoarelor și în fața microfonului o nouă generație de comediante, care să continue să exploreze umorul în afara paradigmelor de misoginie internalizată sau a clișeelor.

Mai multe informații despre program, aici.

Lasă un comentariu