Skip to content Skip to footer

„cold feet sundays” @Spotify (playlist de decembrie)

„For those acoustic, emotional (or emotionless) days off”, playlistul lunii decembrie este despre sănătatea mintală agățată de o coardă de chitară, despre frigul care ți se strecoară în articulații, și, în sfârșit, despre iernile fiecăruia.

Numai bun de pus în căști în acele momente în care te simți fragil sau fragilă. Deși o alegere atipică pentru luna cadourilor și a veseliei, vine din realitatea că nu putem să trăim exclusiv între colinde și clopoței, și întâmpină temperaturile înghețate, ca îmbrățișarea unei pături sau confortul propriilor papuci pufoși.

„cold feet sundays” este o stare, nu o zi din calendar, deci dă-i play dacă te ia amorțeala, în dimineți fără soare și nopți fără lună deopotrivă. Când lucrurile par să meargă anapoda, când anxietățile te prind din urmă și, în fine, în caz de vibrații joase și oboseală, break the glass.

Reading Pornhub’s terms of service, going for a drive/ Obeying all the traffic laws in Grand Theft Auto V/ Full agoraphobic, losing focus, cover blown/ A book on getting better hand-delivered by a drone

Phoebe Bridgers, That Funny Feeling

Poți asculta „cold feet sundays” aici. Liniștitor, soft și empatic în versuri, ia-l drept o mână întinsă, în caz de nevoie. Muzică de ceață, clară și ușor de digerat, numai bună de servit în orice moment tăcut al zilei. Remediu bun în special pentru singurătate, pentru că este plin de cântece care te ating, plin de umanitate, plin de sentimente nearticulate.

Happ are, în fiecare lună, un nou playlist cu cele mai fresh sunete care ne-au atras atenția, sau cu clasice uitate, care n-au cum să nu te invite la dans, sau cu underground-ul pe care nu vrei să-l ratezi. Când „Discover Weekly” are o săptămână proastă, încearcă și ce ți-am pregătit noi.

Lasă un comentariu