Skip to content Skip to footer

Comedia românească „Haita de acțiune” are premiera la cinema Cineplexx în 24 martie

Începând cu acest week-end, în cinematografele Cineplexx din țară intră două pelicule noi: „Haita de acțiune” (comedie polițistă) și „Demon Slayer: To The Swordsmith” (anime).

  

HAITA DE ACȚIUNE ( N15 )
PREMIERĂ: 24 martie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română
GEN: Comedie, Actiune

DISTRIBUȚIE: Matei Dima, Alex Bogdan, Vlad Brumaru, Antonia

SINOPSIS: O satiră polițistă văzută prin ochii lui Aurel (Vlad Brumaru), un polițist de etnie rromă aflat în prima lui zi de serviciu. El își dorește să fie un cetățean model și un polițist corect, dar cariera lui este pusă în pericol înainte să înceapă, din cauza prietenului său, Denze (Matei Dima). Acesta îl recrutează în operațiunea lui nu prea secretă „Haita de acțiune”.

  

DEMON SLAYER: TO THE SWORDSMITH ( N15 )
PREMIERĂ: 24 martie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Actiune, Aventura, Anime
DISTRIBUȚIE: Toshio Furukawa, Natsuki Hanae, Kana Hanazawa, Akira Ishida, Kengo Kawanishi

SINOPSIS: Tengen Uzui, Tanjiro și coechipierii lor trebuie să îi înfrunte de aceasta dată pe Daki și Gyutaro (Demoni de rangul 6) într-o nouă misiune extrem de periculoasă. Deși au ieșit recent dintr-o bătălie teribilă, aceștia trebuie să găsească forte noi necesare pentru a răpune demonii. În același timp, moartea unui demon de cel mai înalt rang – eveniment care nu s-a mai petrecut de 100 de ani – produce neliniște și revoltă în rândul celor rămași…

Lasă un comentariu