Skip to content Skip to footer

Concert-eveniment E.M.I.L., în club Expirat

E.M.I.L., pionierii punk / ska din România, revin pe 9 martie de la orele 21:00 în Expirat, Halele Carol.

Biletele pentru concert sunt disponibile aici și costă 60 lei (70 lei at the door). Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Fondată în anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe din România. Cu puternice rădăcini în punk, sound-ul lor a evoluat în ultimii aproape 23 de ani, în direcții alternative rock și post-hardcore.

În 2007, E.M.I.L. au concertat în deschiderea concertului legendarei trupe americane de punk-rock NOFX. În 2009 și 2010 au desfășurat două turnee naționale care au culminat culansarea DVD-ului „10 Ani de Abuzuri, Excese și Imoralități”. Trupa are la activ 4 albume, cel mai recent fiind lansat pe 6 iunie 2015 la Universal Music România și intitulându-se „I M E N S”.

În noiembrie 2017 E.M.I.L. au revenit cu un nou videoclip, „Camarazi”, care a fost filmat în cadrul unul live performance special alături de fanii trupei, și i-au urmat o serie de alte single-uri precum „Cosmos” și „Încrederea e un Joc”.

Lasă un comentariu