Skip to content Skip to footer

Concert Mono Jacks, Șuie Paparude & AstroShow la Promenada Mall

București, 08 august 2022 –  Seria de evenimente de la Promenada Mall continuă. SPOT the beats aduce un nou concert live susținut de The Mono Jacks pe 11 august, pe terasa Promenada Mall. Pentru iubitorii de privit stele și planete, pe 12 august are loc AstroShow – “Seara Perseidelor. Dar și a Planetelor Gigant.”

Vara asta, vizitatorii Promenada Mall au parte de adevărate experiențe de petrecere a timpului liber! Pentru iubitorii de muzică bună,  SPOT the beats #PePromenada continuă cu The Mono Jacks, trupa de rock alternativ înființată în 2008 de către Doru Trăscău. Evenimentul are loc pe 11 august, de la 19:30, iar în deschidere va cânta Lunatic, formație cunoscută pentru piesele cu mesaje sociale.

Concertele nu se opresc aici. Pe 17 august, Șuie Paparude, una dintre cele mai îndrăgite trupe din România, urcă pe scena Promenada Mall. Pe 1 septembrie are loc concertul Robin and the Backstabbers, cu un opening act susținut de Sloth Motion.

AstroShow #PePromenada – Seara Perseidelor. Dar și a Planetelor Gigant

Pe 12 august, de la ora 19:30, are loc “Seara Perseidelor. Dar și a Planetelor Gigant”. Profesorul Trăsnit și vânătorul de eclipse – Cătălin Beldea vor fi prezenți pentru a îndruma pașii prin Univers, privind stelele și planetele gigant prin cel mai mare telescop portabil din București. Evenimentul are loc pe terasa de la nivelul 2 din Promenada Mall, iar intrarea este liberă. Mai multe detalii aici.

Cine nu poate ajunge acum, mai are încă o șansă de a admira stelele și planetele! Pe 8 septembrie, la Promenada Mall, vizitatorii pot lua parte la evenimentul “Călătorie în Sistemul Solar: Unde mergem în concediu?”.

 

 

Lasă un comentariu