Skip to content Skip to footer

Concerte inedite, proiecție de film și instalații artistice, la ADventure Hotspot – release party

Club Control devine gazda unor activități dintre cele mai variate, organizate cu ocazia ”ADventure Hotspot – release party!”, marți, 24 ianuarie, începând cu ora 14.00.

ADventure Hotspot este o platformă de publicitate și evenimente menită să reunească publicul și brandurile, să contureze o comunitate care împărtășește aceleași valori și convingeri în ceea ce privește viața, natura, pasiunea, adrenalina, conceptul de mindfulness și well-being. ADventure Hotspot este un concept creat de InSync Agency.

Evenimentul culminează într-un vibe electronic energizant prin concertul spectaculos al duoului K not K și dj set-ul producătorului The Rabbit King. Totodată propune și o doză de chill și armonie livrată la amiază, printr-o proiecție de film, discuții și o zonă de expoziție și instalații.

Program:

14.00h ▲ brand expo featuring: SwitchShop.ro, Amont Chalet, Portal Village, Cervus Măgura (Instalații care combină elemente de design și concept al fiecărui brand.)
14.00h ▲ Talk about mindfulness – by Carlos L`Abbate [Yoga of Presence]
15.00h ▲ Proiecție de film documentar realizată cu sprijinul Alpin Film Festival
16.00h ▲ The Rabbit King (terrace dj set)
20.00h – 21.00h ▲ K not K (concert)

Participarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile, respectând regulile de acces specifice clubului Control.

Lasă un comentariu