Skip to content Skip to footer

Concerte, poezie contemporană și ateliere creative la Weekend Sessions

Ne bucurăm împreună cu organizatorii de luminia caldă a toamnei la Weekend Sessions la Grădina Botanică pe 17&18 septembrie! Au mai rămas doar două întâlniri www.weekendsessions.ro

Din programul acestui weekend: sesiuni muzicale cu Duo Timeé (concert de vioară clasică) și Trupa Retro Future (pop-indie), pe 17 septembrie, urmate pe 18 septembrie de sesiuni cu Dou Opus 2 (pop-indie) și Roana Red Project (jazz). În ambele zile, participanții vor putea lua parte la sesiuni de poezie contemporană cu Robert Elekes și George Pandrea, yoga cu Magda Bucur, mindfulness, discuții și întâlniri cu psihoterapeut Ștefania Dudău de la Cortul Terapeutic, ateliere creative pentru copii, expoziții cu aproape 30 de ilustratori și artiști romani, selecții de scurtmetraje de la UNATC.

Invitați speciali în acest weekend sunt echipa Recorder și donatorii lor, vom găzdui o discuție despre importanța susținerii jurnalismului independent.

  • Sâmbătă, 17 septembrie: Mihai Voinea, fondator și redactor șef Recorder, și Andreea Pocotilă, jurnalist de investigație.
  • Duminică, 18 septembrie: Alex Nedea, reporter de investigație, și Cristi Delcea, fondator și redactor șef Recorder.

Weekend Sessions la Grădina Botanică „D. Brandza”, Universitatea din București, Șoseaua Cotroceni, 32
Sâmbătă și duminică, de la 15.00 la 20.00
Copiii sub 12 ani au intrarea gratuită
detalii pe www.weekendsessions.ro

Lasă un comentariu