Skip to content Skip to footer

Corul Madrigal aniversează 60 de ani cu un spot video prezentat la Spotlight Festival 2023

În weekendul 21-23 aprilie, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” aduce, în premieră, muzica corală la Spotlight Festival 2023.

Corul Madrigal prezintă la Spotlight Festival sesiuni de video mapping pe fațada Teatrul Odeon din București, realizate de Mindscape Studio, pe piesa „Sârba pe scaun” de Grigoraș Dinicu în aranjamentul lui Alexandru Pașcanu.

Spotlight Festival 2023 se desfășoară în weekendul 21-23 aprilie, de la ora 20:00 la ora 23.00. Traseul Spotlight din acest an începe de la intersecția Calea Victoriei cu strada Piața Amzei și continuă de-a lungul acesteia până la Cercul Militar, cu o ultimă oprire în Centrul vechi, la ARCUB – Hanul Gabroveni.

Evenimentul realizat de Corul Madrigal în cadrul Spotlight Festival 2023 se înscrie în programul aniversar „MADRIGAL 60”, care include o serie amplă de peste 30 de proiecte speciale, ce se vor desfășura pe tot parcursul anului. Programul marchează 60 de ani de activitate neîntreruptă, excelență în muzică și diplomație prin cultură pentru Corul Madrigal, devenit un simbol al constanței artistice naționale, dar și al relevanței culturale și de imagine a României în lume.

Spotlight Festival este un proiect organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti, alături de Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism, cu sprijinul MONUMENT for – Direcţia Generală de Arhitectură Peisagistică şi Monumente de For Public.

Lasă un comentariu