Skip to content Skip to footer

Crăciunul la Mița Biciclista

Stabilimentul Creativ își redeschide porțile din 9 decembrie cu două petreceri grandioase în stilul anilor ‘20.

În serile de 9 și 10 decembrie, va avea loc Grande Soirée Années Folles, o petrecere creată cu gândul la atmosfera anilor nebuni. Cu un decor elegant realizat specific pentru aceste seri, inspirat din culmile creative ale anilor interbelici, când jazz-ul nu lipsea de la nicio petrecere, iar dorința de a savura fiecare moment al vieții dicta deciziile impulsive.

Seara va fi deschisă cu un concert live de hot jazz & swing grandios susținut de trupa  Roaring Cats din Amsterdam, pretextul perfect pentru o atmosferă de dans. Un salt în timp, în anii ‘20, repertoriul trupei este un omagiu pentru o perioadă în care dansul și muzica erau inseparabile. Roaring Cats este un excelent exemplu contemporan pentru contopirea diferitelor identități și idei muzicale într-un gen artistic care a condus topurile.

La finalul concertului, DJ Cristache va continua petrecerea cu un DJ set muzical influențat de Années Folles.

 

Atmosfera anilor ’20 continuă și la etajul doi al casei care redevine un loc al experiențelor așa cum am obișnuit. Datorită succesului de la Mare Bal, magicianul Andrei Gîrjob revine cu noi rutine de prestidigitație contemporană, al căror mister ne va obseda iar. În celelalte camere, am pregătit jocuri de mimă pentru grupuri de prieteni ghidate de un mim cu experiență. Ruleta, masa de Blackjack și de poker vor anima din nou saloanele Miței, așa cum obișnuiau să o facă pe vremuri.

“Continuăm misiunea Stabilimentului Creativ și propunem perspective noi pentru activitățile de sezon. Primele petreceri organizate La Mița Biciclista ne-au confirmat că publicul bucureștean a fost sedus de divertismentul de calitate și de ocaziile speciale create cu stil. Împreună cu o echipă de specialiști care pun în valoare detaliile importante, am reușit să creăm un format pentru evenimentele noastre care sunt deja atât de populare”

Alberto Groșescu, co-fondator La Mița Biciclista

Codul vestimentar pentru Grande Soirée Années Folles este glamour contemporan cu detalii din anii 20.

 

Pe 11 decembrie, parterul casei, care în 2023 va deveni o braserie autentică, va primi oaspeți în cadrul unui pop-up. Vor fi disponibile băuturi calde pe bază de vin și ciocolată, dar și cozonaci, oferind pretextul perfect pentru a admira casa decorată pentru Crăciun.

“Casa devine un reper al decorațiunilor de Crăciun, o atracție pentru bucureșteni și, mai ales, un exemplu despre cum se poate amenaja festiv o vitrină de local public și fațada unei clădiri istorice. Este un manifest pentru frumusețea orașului, o alternativă la târgurile de Crăciun și o invitație la bucurie și comunitate”, spune Edmond Niculușcă, co-fondator La Mița Biciclista – Stabiliment Creativ. Casa este decorată de Florăria Iris în spiritul festiv al perioadei.

 

Biletele pentru 9 decembrie se găsesc aici și pentru 10 decembrie se găsesc aici.
Casa Mița Biciclista poate fi vizitată doar în contextul evenimentelor organizate aici.

Lasă un comentariu