Skip to content Skip to footer

”Cravata galbenă” îi are pe afiș și pe Sean Bean și Miranda Richardson, alături de John Malkovich

Miranda Richardson, de două ori nominalizată la premiile Oscar, și Sean Bean, de două ori câștigător al premiilor BAFTA, se află în distribuția filmului ”Cravata galbenă”.

Filmările la ”Cravata galbenă” vor începe în iunie la București, alături de câstigătorul a două premii Oscar, John Malkovich, a cărui prezență a fost anunțată anul trecut.

Filmul biografic va explora viața veneratului și, totuși, controversatului dirijor de muzică clasică Sergiu Celibidache, avându-i în rolurile principale pe actorii Ben Schnetzer (The Book Thief), Kate Phillips (Downton Abbey), Anton Lesser (Game of Thrones) și Charlie Rowe (Rocketman).

Filmul este regizat de fiul dirijorului, Serge Ioan Celebidachi, după un scenariu scris în coautorat cu James Olivier, iar în echipa de realizatori a filmului îi regăsim și pe cineastul Peter Menzies Jr. (A Time to Kill), Designerul de costume Alessandro Lai (Django), Designerul de coafură și machiaj Lynda Armstrong (101 Dalmatians) și Designerul de producție Vlad Vieru (Django). Partitura originală este semnată de Kathryn Kluge și Kim Allen Kluge (Silence). Des Hamilton și Georgia Topley (Jojo Rabbit) conduc castingul internațional.

Producătorii filmului sunt Adela Vrinceanu-Celebidachi, Cristina Dobrițoiu, Andrei Boncea, Christopher Milburn și James Olivier, cu Robert W. Cort (Mr. Holland’s Opus) ca Producător executiv.

Lasă un comentariu