Skip to content Skip to footer

De ce te pun femeile să-ți faci Co – Star?

Un alt fel de a spune „La ce oră ești născut?” ceva mai actual, Co – Star e una dintre tatonările pre-relație prin care, de obicei femeile, își caută un avânt. Sau, dacă nu se pupă prea bine compatibilitatea, mai spunem și că astrograma e doar un ghid pe care-l poți conștientiza în favoarea ta. 

Chit că te amuză materialele despre crystal girls, salvia arsă prin casă sau momentul în care o tipă deschide discuția pe Bumble comentând că ești Gemeni, nu e nicidecum poluant să ai măcar o idee ce debitează. Altfel, dacă te-ai dus atât de departe încât să știi de ce e de rău să aibă soarele în ce ai tu martele, hai să nu ne luăm prea tare în serios, decât dacă avem cu cine.

 

Dacă se uită la Venus și Marte, e interesată

Foarte pe scurt, Venusul îi spune cam cum îți exprimi afecțiunea sau cam ce-ți place să auzi. Așa arată intimitatea cu tine, cum în Marte s-ar citi potențialul unui one-night stand sau dacă riscați să vă dați cap în cap toată ziua, în eventualitatea în care vă combinați. Dacă ai, de exemplu, Venusul în taur, probabil că date-ul tău ideal este să stați în casă și să comandați ceva de pe Glovo, în aceeași măsură în care dacă ai Martele în scorpion, se va aștepta să fii pasiv-agresiv când te mai supără.

 

Să caute red-flaguri. Venus în Gemeni?

Deși un scroll pe astrology TikTok te poate lăsa cu impresia că orice plasament își găsește câte o fată new-age care să-l demonteze, stereotipurile cele mai acceptate, neînsemnând să le și iei de bune, sunt următoarele. Sigur a auzit pe undeva că dacă ai Venus în gemeni sau balanță, probabil o să înșeli mai devreme sau mai târziu. Dacă ai luna (emoțiile) într-un semn de apă, e posibil să te întrebe dacă ești deprimat sau bei prea mult. Mercur (comunicarea/intelectul) într-un semn de foc, adică probabil te ia gura pe dinainte. Sau, dacă ai prea multe plasamente comune cu fostul, s-ar putea să fie momentul în care deschide discuția despre cât și cum te-au ținut alte relații.

 

Să facă din Co – Star prietenul care o îndeamnă să-ți dea ea mesaj

Fie că e doar un haha căruia să-i facă screenshot și să ți-l trimită în joacă, fie că-i propune aplicația să te cheme astăzi la un date comod, acasă sau la o noapte în club, de râs și excese, uneori e un impuls binevenit. E vorba de acel „cum s-au aliniat azi astrele între voi” pe care ți-l dă pentru trei prieteni când deschizi aplicația. Și printre care se numără mereu și interesul romantic, că nu doar Google-ul e deștept.

Dacă te mai și nimerește de suficiente ori și ajungi să te numeri printre persoanele care-și postează daily-ul pe story, dintr-un haha în mod ironic, s-ar putea să te surprinzi că, și astăzi și mâine, intri să dai un check profilului lui/ei de Co – Star, asta în mod neironic.

 

Mercur și Luna: să vadă dacă vorbiți de umplutură

Așa cum îl rezumă Co – Star, intelectul și comunicarea, adică Mercurul, ar fi printre primele locuri în care să te uiți ca să-ți dai seama cam cât de ușor te faci înțeles în fața celuilalt. Și, dacă te-ai făcut înțeles, fie pentru că aveți semnele din Mercur compatibile sau ai avut tu cuvintele la tine, cât din experiențele pe care le împărtășești lovesc aproape de casă? Asta îți spune Luna, sau emoțiile, cum ești tu când ești singur, între patru pereți. Sau, ce ți-ar plăcea să bifezi și la un prieten, nu doar la un potențial iubit. Aici, convenția ar fi că cineva cu Mercur într-un semn de aer cam are mereu vrăjeala la el. Iar dacă te uitai după un romantic idealist, nu-l găsești cu Luna în semn de pământ.

 

Să afle dacă ești fixist

Poate nu e neapărat printre interesele tale, dar dacă te opui să-ți descarci aplicația, chiar și în joacă sau mai la mișto, pentru că mai degrabă ai milita pentru propriile credințe sau despre de ce ale altora sunt puerile, așa s-ar putea să pari. Până la urmă, dacă nici în talking stage sau în luna de miere nu-ți omori un minut lăsând de la tine, nu e cea mai bună reclamă.

Altfel, poți să o iei ca pe o căutare din etapa de hai să ne cunoaștem mai bine. Așa cum unii mai (re)deschid conversația cu oamenii comuni pe care îi aveți la follow, așa poți porni și de la cât de mult ți se potrivește cum te descriu astrele.

Lasă un comentariu