Skip to content Skip to footer

Deschiderea Stagiunii 2022 – 2023 @ODEON

Începând din 5 septembrie, Teatrul Odeon pune în vânzare biletele pentru primele spectacole cu care deschid Stagiunea 2022 – 2023, la sediul din Calea Victoriei.

Trei dintre spectacolele Odeon vor putea fi văzute și la Timișoara, în cadrul Festivalului Sunlight Theatre și la Piatra Neamț, în cadrul Festivalului de Teatru.

Joi, 8 septembrie, ora 19:00, la Teatrul Național din Timișoara, se va juca spectacolul Natură moartă cu nepot obez de Ion Sapdaru, regia Eugen Făt.

Duminică, 11 septembrie, la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț, începând cu ora 11:00, publicul poate vedea Julieta fără Romeo de Bogdan Theodor Olteanu și Alex Mircioi, regia Bogdan Theodor Olteanu. Iar, de la ora 20:00, Rebarbor după texte de Alexandru Monciu-Sudinski, regia Alexandru Dabija.

În Sala Majestic @ODEON

  • Vineri, 16 septembrie, ora 19:00, se va juca Soldatul de ciocolată (sau Armele și omul de Bernard Shaw, regia Andrei Șerban
  • Sâmbătă, 17 septembrie, ora 19:00, puteți vedea spectacolul Natură moartă cu nepot obez de Ion Sapdaru, regia Eugen Făt
  • Duminică, 18 septembrie, ora 19:00, în cadrul evenimentului „Zilele Bucureștiului”, în parteneriat cu Asociația ProCultArt, este în premieră concertul Poveste din Bucureștiul de odinioară (interpreți: Miruna Ionescu și Valentin Albeșteanu, invitat: Alin Stoica (tenor), acompaniază: Taraful de Oraș – Valentin Cucu (pian), Marian Dincă (acordeon), Nicolae Petrea (contrabas), scenografia: Maria Miu, cu participarea: BonTon Orchestra, dirijor: Tiberiu Dragoș Oprea, orchestrator: Ioan Dobrinescu)

În Sala Studio @ODEON

Sâmbătă și duminică, 17 și 18 septembrie, ora 19:30, vă invităm la premiera Opera in your pocket, o inițiativă de excelență a Institutului Goethe în domeniul teatrului muzical contemporan din România. Trei echipe de tineri creatori au ocazia să pună în scenă producții de operă contemporantă într-o manieră nouă și captivantă. Curatorul și unul dintre mentorii proiectului este compozitorul Robert Lehmeier, alături de compozitorul Dan Dediu, regizoarea de teatru Theo Herghelegiu, scenograful Adrian Damian.

BILETELE se pot achiziționa online, fără comision, direct de pe site-ul teatrului ODEON sau de la Casa de Bilete, de luni până duminică, între orele 11.30– 19.00, cu pauză între 14.30 – 15.00.

PROGRAMUL INTEGRAL al Teatrului ODEON poate fi accesat aici.

Lasă un comentariu