Skip to content Skip to footer

Design Day, în șase orașe din România

ARDI (Asociația Română pentru Design și Inovație) anunță organizarea evenimentului „Design Day” în data de 23 septembrie în șase orașe din România concomitent: Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Sibiu și Timișoara.

Într-o inițiativă unică, designerii de interior din întreaga țară se pregătesc să ofere o incursiune fascinantă în lumea designului de interior. Evenimentul „Design Day” reprezintă o ocazie excepțională pentru publicul larg să afle mai multe despre secretele designului de interior și să obțină răspunsuri la întrebările lor direct de la experți în domeniu. Intrarea este liberă, dar numărul de locuri este limitat, așa că participanții sunt încurajați să se înregistreze în avans online pentru a-și asigura un loc la eveniment.

Ce înseamnă designul de interior al locuinței? Cum procedează designerii de interior când lucrează la un proiect? Ce înseamnă o amenajare de interior de calitate? Cât costă să-ți amenajezi casa? Sunt câteva întrebări punctuale la care designerii de interior cu experiență vor răspunde în fața publicului.

De ce este organizat acest eveniment?

ARDI organizează „Design Day” pentru a promova înțelegerea și aprecierea designului interior în rândul publicului român. Această inițiativă își propune să aducă designerii de interior și publicul împreună pentru a schimba informații și pentru a crea locuințe care reflectă autentic stilul de viață al românilor.

Cum vă puteți înregistra?

Pentru a vă înregistra și a participa la evenimentul „Design Day”, vă rugăm să accesați acest link. Lista cu moderatorii și speakerii din fiecare oraș poate fi urmărită aici.

Despre ARDI

ARDI (Asociația Română pentru Design și Inovație) este o organizație dedicată promovării și dezvoltării designului în România. Cu membri și experți în design interior, ARDI se angajează să inspire și să educe publicul cu privire la importanța designului în viața cotidiană.

Lasă un comentariu