Skip to content Skip to footer

„Dialoguri fără mască” îl are ca oaspete pe regizorul Alexandru Dabija

Invitatul lunii aprilie la „Dialoguri fără mască” este regizorul Alexandru Dabija.

„Eu sunt un regizor provocator. A provoca înseamnă a încerca drumuri care au efecte neaşteptate. Însă mari năzdrăvănii, aşa cum nu s-au mai pomenit, n-am făcut, în primul rând pentru că nu-mi stă în fire, şi nu am funcţionat în zona teatrului inaccesibil sau greu accesibil. Eu fac spectacole populare sau cel puţin aşa îmi place să cred, într-o lume în care în teatru a şoca face parte uneori din marketing”, spunea Alexandru Dabija într-un interviu de acum aproape un deceniu.

Alexandru Dabija este un artist cu un traseu unic, un artist al căutărilor și al permanentelor reinventări, un artist care nu se teme de provocări, un artist care în ultimii ani s-a dedicat și actoriei de film, un regizor care a redimensionat zona basmului românesc, accesând o zonă de umor cu totul aparte.

Criticul de teatru Monica Andronescu, moderatorul evenimentului, va dialoga fără mască cu Alexandru Dabija despre teatru și despre viață, despre mode care vin și trec, despre alegeri și întâlniri esențiale.

Evenimentul va avea loc pe 19 aprilie, de la ora 19.30, la Sala „George Constantin” a Teatrului Nottara, iar biletele se găsesc pe www.nottara.ro și la agenția Teatrului Nottara (bd Magheru nr. 20).

Lasă un comentariu