Skip to content Skip to footer

Discovery sărbătoreste Ziua Pământului cu documentarul: “Lupta din adâncuri: Reciful de corali”

Luni, 22 aprilie, de la ora 20:00, Discovery aduce un documentar spectaculos despre importanța combaterii impactului schimbărilor climatice asupra recifelor de corali.

Warner Bros. Discovery, în parteneriat cu Red Sea Global, prezintă un documentar impresionant care pune în lumină importanța vitală a combaterii impactului schimbărilor climatice asupra recifelor de corali. Filmul  „Lupta din adâncuri: Reciful de corali” va fi difuzat pe Discovery de Ziua Pământului, 22 aprilie 2024, la ora 20:00.

Red Sea Global este dezvoltatorul din spatele destinațiilor turistice The Red Sea și Amaala, iar obiectivul este de a demonstra că prezervarea mediului este o parte esențială a dezvoltării turismului. Își propun să atingă acest scop prin atragerea atenției la nivel global cu privire la contribuția vitală a recifelor de corali la susținerea ecosistemului planetei.

Lupta din adâncuri: Reciful de corali” urmărește călătoria extraordinară a lui Salma Shaker, scafandru din Arabia Saudită, în timp ce se implică în activitatea revoluționară desfășurată de oamenii de știință de la Red Sea Global și King Abdullah University of Science and Technology (KAUST). Povestea depășește granițele țărilor, incluzând o vizită captivantă la recifele din Mexic. Filmul se concentrează pe recifele nedescoperite de pe coasta Arabiei Saudite de la Marea Roșie. Red Sea Global își propune să dezlege misterele acestui teritoriu neexploatat, prezentând biodiversitatea sa unică și rolul integral pe care îl joacă în susținerea ecosistemului global. Documentarul va aprofunda beneficiile potențiale ale cercetării coralilor din Marea Roșie pentru ecosistemele din întreaga lume.

Edina Constantinescu, Senior Director Marketing EMEA & International, Social Good- Discovery Networks la Warner Bros. Discovery, spune: „Platforma de Social Good este o prioritate pentru Warner Bros. Discovery și ne propunem să fim în prima linie în ceea ce privește conștientizarea problemelor sociale și de mediu cu care lumea noastră se confruntă. Brandurile noastre ne oferă posibilitatea de a ajunge la milioane de oameni din întreaga lume și sunt foarte mândră că documentarul Lupta din adâncuri: Reciful de corali va fi difuzat pe Discovery Channel în SUA, Europa, Turcia, Orientul Mijlociu, Africa și Asia, pentru a atrage atenția asupra importanței protejării recifelor de corali. Ne dorim ca telespectatorii noștri să înțeleagă că pot face o diferență și sper că acest film va inspira publicul nostru se implice activ pentru un viitor mai bun.

Kerrie McEvoy, Channel Director Factual Channels at Warner Bros Discovery, continuă: „Suntem extrem de mândri să anunțăm parteneriatul nostru cu Red Sea Global și documentarul Lupta din adâncuri: Reciful de corali, care va fi difuzat de Ziua Pământului. Warner Bros. Discovery își propune să folosească platformele puternice pentru a valorifica poveștile importante, pentru a inspira schimbarea, iar acest film este un exemplu perfect al modului în care putem face acest lucru.

La Red Sea Global, suntem inspirați de natură și conduși de știință. Destinațiile noastre, dintre care primele au fost deschise pentru oaspeți anul trecut, găzduiesc unii dintre cei mai uimitori corali din lume. Acestea sunt, de asemenea, printre cele mai rezistente, dar nici măcar coralul din Marea Roșie nu este invincibil. Oamenii noștri de știință folosesc tehnici inovatoare pentru a proteja, hrăni și reface coralii, transferând în același timp cunoștințe pentru a sprijini recifele de corali din întreaga lume„, a declarat John Pagano, Group CEO la Red Sea Global. „În documentarul Lupta din adâncuri: Reciful de corali, ne propunem să scoatem în evidență frumusețea și vulnerabilitatea acestor minuni subacvatice și să subliniem importanța colaborării globale în conservarea oceanelor noastre.

👉 Urmărește Happ.ro pe Facebook / Instagram / LinkedIn / TikTok

Vrei pe mail o selecție cu cele mai tari evenimente ale săptămânii ? 📨 Abonează-te la newsletterul Happening Now, aici.

Lasă un comentariu