Skip to content Skip to footer

DISNEY+ lansează primul trailer pentru serialul „STAR WARS: THE ACOLYTE”

Primele două episoade ale serialul original live-action de la Lucasfilm au premiera pe 5 iunie în România

Disney+ a prezentat aseară trailerul pentru noul serial original de la Lucasfilm, „Star Wars: The Acolyte”.  Fascinantul serial live-action debutează pe 5 iunie în România, cu două episoade.

In „Star Wars: The Acolyte”, o investigație privind o serie de atacuri șocante îl aduce pe un respectat maestru Jedi (Lee Jung-jae) în fața unui războinic periculos din trecutul său (Amandla Stenberg). Pe măsură ce descoperă indicii, ei călătoresc pe o cale întunecată unde forțe sinistre demonstrează că nu totul este ceea ce pare.

Serialul îi are în distribuție pe Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Dean-Charles Chapman, Joonas Suotamo și Carrie-Anne Moss.

Leslye Headland a creat serialul, bazat pe saga Star Wars de George Lucas, și este producător executiv alături de Kathleen Kennedy, Simon Emanuel, Jeff F. King și Jason Micallef. Charmaine DeGraté și Kor Adana sunt producători co-executivi. Rayne Roberts, Damian Anderson, Eileen Shim și Rob Bredow sunt producătorii serialului. Headland a semnat și regia primelor episoade (Eps. 101 și 102). Alături de el au lucrat regizorii Kogonada (episoadele 103 și 107), Alex Garcia Lopez (episoadele 104 și 105) și Hanelle Culpepper (episoadele 106 și 108).

Premiatul compozitor Michael Abels, cunoscut pentru lucrările sale din „Get Out” și „Us”, a semnat coloana sonoră pentru acest serial.

Mai multe detalii:

Instagram | Facebook | Hashtag: #DisneyPlus; #TheAcolyte

 

Lasă un comentariu