Skip to content Skip to footer

Doar miercuri, 3 mai, este BOSS DAY la Cinema City

BOSS, cel de-al doilea lungmetraj al regizorului Bogdan Mirică, un thriller noir inspirat dintr-un fapt real, cum nu s-a mai văzut pe marile ecrane, rulează acum în cinematografele din România.

Filmul BOSS va fi văzut în întreaga rețea Cinema City din România, într-o serie de proiecții unice. Spectatorii din 22 de orașe vor avea ocazia de a-I vedea pe marele ecran pe Laurențiu Bănescu, Ioana Bugarin, Sergiu Costache, Toma Cuzin, precum și regretatul Teodor Corban, în unul din ultimele sale roluri.

De la Bogdan Mirică, regizorul și scenaristul serialului de succes ”Umbre” și al filmului ”Câini”, BOSS surprinde alienarea resimțită de un individ care trăiește anonim printre semenii săi, într-o societate în care orice contact, oricât de nesemnificativ, este de fapt un raport de forțe și doar cel mai puternic supraviețuiește.

BOSS îl urmărește pe Bogdan (Laurențiu Bănescu), un șofer de ambulanță metodic și inteligent, care participă la un jaf armat alături de alți trei bărbați pe care abia îi cunoaște. Deși inițial pare că cei patru vor scăpa neprinși, lumea lui Bogdan se răstoarnă dramatic când începe să suspecteze că unul dintre ei manipulează ancheta poliției. Pornește într-o investigație proprie obsesivă, în încercarea de a dezgropa identitățile complicilor săi. Pe măsură ce descoperă noi detalii, se adâncește tot mai mult într-o spirală a fricii și a paranoiei.

”Fiti cu ochii pe marile ecrane! Pe 3 Mai, la Cinema City, ne-am asigurat că toată țara vede BOSS. După hohotele de râs care au făcut sălile de cinema departe să răsune, cel mai nou thriller noir românesc promite să vă arunce și să vă țină bine pe marginea scaunului de cinema, imaginea și sunetul pătrunzându-vă adânc în oase. Grăbiți-vă să vă luați bilet, primii 3000 spectatori sunt îmbărbătați cu un shot de energie din partea casei. Ne vedem la cinema!” – Ioana Ionescu, Director de Marketing Cinema City Romania

BOSS aduce pe marile ecrane un gen care lipsește cu desăvârșire din cinematografia românească: thrillerul. În ciuda filonului polițist, BOSS ni se dezvăluie treptat, ca un film totodată subiectiv și introspectiv, un comentariu social despre alegerile care izvorăsc din dorințe ascunse și conflicte lăuntrice, mândrie, patimi, taine, ego, vise neîmplinite și demoni interiori.

BOSS se poate vedea în cinematografele din toată țara, distribuit de Bad Unicorn, iar 3 mai este BOSS DAY la Cinema City! Dacă vrei să fii BOSS, nu rata ocazia de a participa la una dintre proiecții.

Programul complet al proiecțiilor BOSS poate fi consultat online.

Lasă un comentariu