Skip to content Skip to footer

Domino, trupa de alternativ + folclor românesc, primul live din 2023 în Club Control

Unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte muzicale din ultima perioadă, Domino, combină sunetul de țambal, chitară electrică, bas și tobe într-un mix unic de alternativ și folclor românesc.

Joi, 26 ianuarie, începând cu ora 20:00, Domino susțin primul lor concert din 2023 la Club Control (str. Constantin Mille, nr 4). Bilete pentru concert sunt disponibile în rețeaua iabilet.ro.

Domino reușește să fie o trupă unică datorită combinației de instrumente folosite – țambal, chitară bas, clape și tobe, a prezenței scenice și a felului în care își surprind publicul de fiecare dată. Muzica lor se încadrează în categoria rock-ului alternativ însă are foarte multe influențe, mai ales din folclorul românesc, ceea ce face ca stilul lor să fie și mai greu de definit.

Catalogați încă de la debut drept unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte muzicale din ultima perioadă, Domino au debutat live în ianuarie 2013 la Viena reprezentând România la Târgul Național de Turism. De atunci, trupa a mai urcat pe scenele multor alte festivaluri din țară: Electric Castle, InTransylvania, Padina Fest, Peninsula, TIFF, Focus Festival, Creative Fest, Colors of Cluj și multe altele.

Domino pot fi ascultați live pe 26 ianuarie la Club Control. Bilete sunt disponibile pe iabilet.ro.

Domino înseamnă: Sebastian Marcovici,  Romulus Cipariu, Serghei Crasnov, Ioan Armean, Adrian N. Ban.

Lasă un comentariu