Skip to content Skip to footer

Două spectacole statement despre puterea dragostei și nu numai, pe scena Teatrului Coquette

Teatrul Coquette vă invită sâmbătă, de la ora 11.00, să luați parte la aventurile personajelor din „Vulpea și Corbul” și duminică, 28 mai, de la ora 19.00 sunteți așteptați la spectacolul „Nopțile Barbare” (după „1001 de nopți”).

  

Nopțile Barbare
O călătorie fantastică într-o lume în care orice tabu e sfărâmat, în care o vezi pe Șeherezada povestind, trăind lângă tine, trecând prin toate ipostazele iubirii și urii dintre oameni.
Lasă-ți imaginația să treacă prin 1001 de fantasme, 1001 de stări, 1001 de mistere pentru a ajunge la gândul că iubirea şi înțelepciunea vindecă orice, chiar și cruzimea.
Un spectacol la care vei tresări și vei rămâne cu gândul că totul durează „până într-o zi, când…”
Spectacol interzis minorilor sub 16 ani!

Cu: Ruxandra Bălașu și Ovidiu Ușvat, regia este semnată
de Ingrid Bonța, scenografia de Daniel Divrician, coregrafia Andreea Novac

 

Vulpea și Corbul
Spectacolul este inspirat de îndrăgita fabulă scrisă de La Fontaine, adaptată pe înțelesul și pe placul copiilor. Șireata Vulpe îl păcălește pe Corb, care își dorește doar să învețe să cânte și să danseze la concursul din pădure. Spectacolul este înțesat de momente menite să stârnească hazul celor mici, dar și atenția lor la anumite comportamente, pe care fabula dorește să le aducă în vedere. Cu ajutorul ariciului, dar și al micilor spectatori, Corbul va găsi un mod de o face pe Coana Vulpe să se schimbe, să nu mai mintă și să nu mai fure. La final, vor sărbători reușita, dar vor trage împreună învățături din această aventură. Personajele sunt simpatice, devin îndrăgite de cei mici, iar spectacolul este plin de momente savuroase.

Cu: Ruxandra Bălașu, Celina Nițu și Ingrid Bonța

Biletele pot fi cumpărate online prin www.iabilet.ro; www.eventim.ro; www.kompostor.ro; www.blt.ro; www.mystage.ro; bilete.ro; eventbook.ro.
Rezervări la: 0754990017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro.

Lasă un comentariu