Skip to content Skip to footer

„După ce am găsit fericirea” s-a lansat la Cineplexx

Numeroși fani nerăbdători, artiști și creatori de conținut au ales să descopere marele final al poveștii de dragoste dintre Tessa și Hardin din cea de-a patra ecranizare a seriei After – „După ce am găsit fericirea” la Cineplexx Băneasa, odată cu avanpremiera Ladies Night de miercuri, 24 august.

Printre vedetele care s-au bucurat să îi revadă pe Tessa și Hardin s-au numărat: Cleopatra Stratan si Eduard Sanda, Radu și Ana Sîrbu, Mira, Bella Santiago, Andreea Stravoiu, Marina Niţoiu, Roxana Ghiorghian, Maya Pop, Ioana Picoş, Alessiah și Paulina. Lansarea filmului la Cineplexx Băneasa a fost anunțată și pe rețelele sociale prin participarea câtorva dintre cele mai populare figuri din online precum: Ioana Vişănescu, Vlad Vaida, Cesima Cristina, Maya Pop, Bianca Pârvu, Liana Alexandra și Valentin Popescu. 

În cadrul evenimentului tip Ladies Night de la Cineplexx Băneasa, toti cei care au achiziționat bilete la ultimul film din saga After au avut șansa de a câștiga cartea filmului sau seturi cu produse cosmetice diversificate. Evenimentul a fost urmat de o supriză – Hardin (actorul Hero Fiennes Tiffin) a înregistrat și transmis pe marele ecran un mesaj special, dedicat publicului de la Cineplexx Romania.

Un film distribuit de RoImage 2000, „După ce am găsit fericirea” continuă de unde s-a oprit. Tessa și Hardin au sfidat toate obstacolele, dar oare va fi dat peste cap sfârșitul lor de basm? Este clar că cei doi se iubesc, dar asta nu a fost niciodată o problemă pentru ei. Totuși, pentru Hessa nu a fost niciodată totul roz, dar fiecare nouă provocare cu care s-au confruntat a făcut ca legătura lor să fie din ce în ce mai puternică. Dar când o revelație despre trecut zguduie fațada impenetrabilă a lui Hardin – și, apoi, Tessa suferă o tragedie – vor reusi oare sa lupte pentru iubirea lor sau vor fi sfâșiați de durere?

Programul filmului „ După ce am găsit fericirea” pentru întreaga săptămână la Cineplexx și First Class Cinema poate fi consultat oricând online pe site-ul www.cineplexx.ro sau pe aplicația gratuită de mobil. Biletele pot fi achiziționate direct din cinema sau online pe www.cinemagia.ro.

Lasă un comentariu