Skip to content Skip to footer

Despre noi

Bună! Aici suntem.


Între busolă a spațiului cultural și colecție de recomandări de încredere HAPPENING (www.happ.ro este o publicație dinamică, socială și la curent cu evenimentele care dau ora exactă!

Nu-ți mai permite să te plictisești acasă, și urmărește-ne în această navigare a spectacolelor, proiecțiilor, concertelor, lansărilor de carte, conferințelor și momentelor care fac viața să vibreze.

Suntem o echipă strânsă de jurnaliști culturali, într-un mix de experiență vastă și prospețime în domeniu, cu păreri și abordări fresh în tot ceea ce înseamnă spectrul cultură-entertainment. 

Echipa noastră

Jurnaliștii Happ.ro

dan boicea

Dan Boicea are aproape 20 de ani de experiență în presa culturală. A fost jurnalist la Adevărul timp de 7 ani, în departamentele Media (editor coordonator al Ghidului TV) și Cultură (a fost titular al rubricii de cronică de teatru la Adevărul literar și artistic). Este director de Comunicare al Festivalului Național de Teatru, creatorul conceptului Ziarul Metropolis – cotidian cultural si owner & founder al agenției Digital Heart, editorul revistei on-line Happening.

 

raluca cîrciumaru

Raluca Cîrciumaru este critic de teatru și jurnalist cultural, absolventă a secției de Teatrologie ale Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București. În prezent, colaborează cu publicații de specialitate în domeniul cultural, precum Teatrul Azi, Ziarul Metropolis, Gen, Revistă și d’E-pin-geac. 

adda mihăescu

Adda Mihăescu este fostă studentă la secția de Scenaristică și Filmologie, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București și la Film Studies, DMU, UK. Un proiect drag, unde face parte din departamentul de Comunicare, este Arhiva Activă, în colaborare cu U.N.A.T.C, Arhiva Națională de Filme și Cinemateca Română.

alexandru zaharia

Alexandru Zaharia este jurnalist de peste 20 de ani (la Adevărul, Historia, ProSport, Business Standard, Radio Mix FM – Brăila). Este editor pentru revista Happening  și autorul rubricii „Istorii comestibile” a revistei Historia. Editor foto prin formare, fotograf de plăcere, povestitor de ocazie și iubitor de radio și muzică off-the-charts, este și licențiat al Facultății de Filosofie. Scrie cu plăcere despre filme, e interesat de noutățile tehnice / tehnologice, mare amator de narrative writing.