Skip to content Skip to footer

Despre noi

Bună! Aici suntem.


Între busolă a spațiului cultural și colecție de recomandări de încredere HAPPENING (www.happ.ro este o publicație dinamică, socială și la curent cu evenimentele care dau ora exactă!

Nu-ți mai permite să te plictisești acasă, și urmărește-ne în această navigare a spectacolelor, proiecțiilor, concertelor, lansărilor de carte, conferințelor și momentelor care fac viața să vibreze.

Suntem o echipă strânsă de jurnaliști culturali, într-un mix de experiență vastă și prospețime în domeniu, cu păreri și abordări fresh în tot ceea ce înseamnă spectrul cultură-entertainment. 

Echipa noastră

Jurnaliștii Happ.ro

dan boicea

Dan Boicea are 20 de ani de experiență în presa culturală. A fost jurnalist la Adevărul timp de 7 ani, în departamentele Media (editor coordonator al Ghidului TV) și Cultură (a fost titular al rubricii de cronică de teatru la Adevărul literar și artistic). Este director de Comunicare al Festivalului Național de Teatru, creatorul conceptului Ziarul Metropolis – cotidian cultural si owner & founder al agenției Digital Heart, editorul revistei on-line Happening.

 

adda mihăescu

Adda Mihăescu face jurnalism cultural pe Happ.ro și Acoperișul de Sticlă, abordând în paralel teme ceva mai sensibile pe Vice România. Absolventă de Scenaristică și Filmologie (2021) și în ultimul an al masterului de Filmologie din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, a făcut parte din echipa de comunicare a Arhivei Activei și manifestă interes în principal pentru domeniul filmului și al artelor vizuale.

teodora andreoiu

Teodora Andreoiu (ex-Florea) este o regizoare de teatru emergentă și reporter cultural. Absolventă de Licență (2021) și Master (2023) a secției de Arta regizorului de teatru din cadrul UNATC București, face parte din echipa redacțională a Revistei Teatrul Azi din 2020 și scrie pentru Happening din 2023. 

sînziana mocanu

Sînziana Mocanu este antropolog, cu focus pe consum. Vorbește despre cărți și despre ce înseamnă să mai citim în ziua de azi. Pe lângă obsesia pentru literatură, face branding și strategii de comunicare pentru online.

mircea laslo

Mircea Laslo este un traducător cu un trecut profesional pestriț, împărțit între jurnalism cultural (Echinox), organizare de evenimente, tâmplărie și muzică. Uneori scrie, dar mai des își ține părerile pentru el.