Skip to content Skip to footer

„electrifying days&neon nights” @ Spotify (playlist de iunie #2)

Lâncezești ziua (într-un mod funcțional dpdv social) și speri că la lăsarea serii vei avea destule ocazii să-ți consumi energia? It’s just summertime, baby.

Fie că planul tău e să ieși pe undeva prin oraș, poate cu prietenii și poate chiar la o recomandare culturală de-a noastră, wink, fie că planul constă în grooving by yourself pana la epuizare, avem noi playlist-ul pentru tine. E numai bun de ascultat in căști, în metrou, la sală sau la piscină, pe stradă (dacă reziști mai bine caniculei), în timp ce te ascunzi la umbră, sorbind un cocktail cu gheață… 

Atenție! La birou s-ar putea să fie cam riscant de ascultat, pentru că te va purta printr-o experiență sonoră cu senzații la extreme. Adică, ori vei vrea să dansezi cu colega de departament, ori vei vrea să te retragi la un geam și să privești contemplativ norii. 

Electrifying days&neon nights nu este un playlist de vară convențional. Dacă nu ai integrat în dicționarul tău emoțional sentimente precum: ambiția greu de stăvilit, ambițiile mari de overachiever, iubirile pasionale și pline de tânjire, o imagine de sine everevolving, nevoia acută de perfecțiune și auto-constiinta propriilor limitări, atunci poate că va fi fun să-l asculți (selecția muzicală e mișto!). Depinde de tine cât de în profunzime vei vibe-ui cu el, știi ce zic? 

Acum te întrebi ce are atât de special sau edgy acest playlist de alternative/indie și synth-pop, cu rezonanțe post-disco și piperat cu dream pop. Păi, pe alocuri vei auzi și indie pop-rock, space rock, neo-psychedelia, bedroom pop (sau alt-lo-fi). In cazul Summer Bummer, n-ai cum scăpa de hip-hop-ul un pic swagger caracteristic lui A$AP. 

Am curatoriat așadar o stare energizantă pentru zilele greoaie, ce alternează cu nopțile fluorescente, când te simți și vinovat să nu celebrezi cumva. Playlist-ul lunii iunie #2 este mai scurt decât v-am obișnuit, insă mai comprimat ca intensitate, fiind amprentat de legacy-ul lăsat de divele pop-ului douămiizecist – Marina and the Diamonds, Melanie Martinez si Halsey.

Vei regăsi atât nume deja consacrate – Lana Del Rey, Billie Eilish (straight outta albumul cel mai recent), Declan McKenna sau, pentru nișații mainstream-ului, Suki Waterhouse și Lord Huron – cât și artiști mai mici dar popping în acest gen – Chappell Roan, Fritz and the Tantrums, Yot Club, GROUPLOVE, beabadoobee, RaRaRiot, Hippo Campus, Djo.  

You know what they sayNever waste a Friday night on a first dateBut there I was, in my heels with my hair straight

Super Graphic Ultra Modern Girl

Electrify your days and paint the nights neon, dând click chiar aici.

*

Happ.ro vine în fiecare lună cu un nou playlist de pus pe repeat, de lărgit orizonturi muzicale și de simțit bine. Când „Discover Weekly” are o săptămână proastă, încearcă ce ți-am pregătit. Încercăm constant să venim cu un vibe care să te surprindă și care să-ți facă luna mai bună.

👉 Urmărește Happ.ro pe Facebook / Instagram / LinkedIn / TikTok

Vrei pe mail o selecție cu cele mai tari evenimente ale săptămânii ? 📨 Abonează-te la newsletterul Happening Now, aici.

Foto deschidere articol: Pinterest.

Lasă un comentariu