Skip to content Skip to footer

„Eu, Tu și Copacul / Șah mat” se joacă sâmbătă la Teatrul Coquette

Teatrul Coquette vă invită, sâmbătă 13 mai de la ora 19.00 la spectacolul „Eu, Tu și Copacul/Șah mat”, iar pe 20 mai de la ora 11.00 cei mici sunt invitați să ia parte la aventurile personajelor din „Califul Barză”.

Eu, Tu și copacul/ Șah mat, de Gabriel Costan este o poveste de dragoste care se naște întâmplător, pe o bancă în parc, prezentată prin trei momente cheie din viața unui cuplu: întâlnirea, încercarea și finalul. Întâlnirea este o confruntare destinsă și amuzantă, cu tatonări, tachinări și ironii. Ce se poate naște dintr-o asemenea întâlnire? Vă invităm la o poveste cu o EA și un EL fermecători, prinși în mrejele propriilor întunecimi, în mrejele iubirii, dorinței, pasiunii și răzbunării.

Cu: Valeria Cristia și Gabriel Costan

  

Califul Barză
Spectacolul este inspirat din minunatele povești din „1001 Nopți” și reprezintă dramatizarea basmului „Califul Barză” a lui Wilhelm Hauff, o frumoasă poveste construită cu mult umor adecvat atât pentru copii cât și pentru adulți, cărora le promitem o porție bună de râs.

Pretențiosului Calif i se întinde de către vicleana și răzbunătoarea vrăjitoare Kashira o cursă, din care el împreună cu marele vizir trebuie să iasă cu brio, pentru a salva orașul din ghearele lui Mizra, fiul Kashirei. Vrăjitoarea le vinde o licoare fermecată, care îi transformă în animale. Aceștia uită cuvântul magic de transformare din nou în oameni și astfel rămân berze. Pentru a se salva trec prin diferite peripeții, dar primesc ajutorul unei frumoase prințese, transformată în bufniță de către aceeași vrăjitoare.

Cu: Mihai Căpățînă, Ruxandra Bălașu și Ingrid Bonța, scenografia este semnată de Daniel Divrician

Biletele pot fi cumpărate online prin www.iabilet.ro; www.eventim.ro; www.kompostor.ro; www.blt.ro; www.mystage.ro; bilete.ro; eventbook.ro.

Lasă un comentariu