Skip to content Skip to footer

Partizan, Sarmalele Reci și Eyedrops cântă în Expirat, la Munteanu Fest

Evenimentul caritabil Munteanu Fest a ajuns la cea de-a 6-a ediție și se va desfășura în Clubul Expirat din București, marți, pe 11 octombrie, începând cu ora 18:00.

Pe scenă sunt așteptați nu mai puțin de 7 artiști locali: Partizan, Sarmalele Reci, Omu Gnom, Eyedrops, Something Stellar, Brugner și Hefe.

An de an, Munteanu își donează ziua de naștere către diverse cauze sociale. Anul acesta, a fost aleasă campania #NoiFacemUnSpital a celor de la „Dăruiește Viață”.

Bogdan Munteanu este organizator & promoter de evenimente, iar totodată este PR & Booking Manager pentru artiști și trupe românești. El a transformat ideea de festival (venită ca un cadou de ziua sa din partea prietenilor în anul 2016) într-un proiect recurent care susține an de an diverse cauze.

În anii 2018 și 2019, când a organizat Munteanu Fest 3 și Munteanu Fest 4, au fost strânși bani tot pentru aceeași cauză ca la ediția de anul acesta: #NoiFacemUnSpital. După o vizită avută vara aceasta pe șantierul Spitalului construit de Dăruiește Viață, a rămas impresionat de ceea ce a vazut și a fost cu atât mai motivat să dea o mână de ajutor pentru a strânge cât mai multe fonduri pentru această cauză. Copiii bolnavi din România au mare nevoie de un Spital.

Dăruiește Viață, asociația din spatele celei mai mari inițiative de implicare socială din România (#NoiFacemUnSpital), împlinește anul acesta 10 ani de existență, muncă și proiecte care au adus schimbarea pentru pacienți, familiile acestora și cadrele medicale. De la înființare, în 2012, Asociația a investit, în peste 35 de proiecte, 43 mil. € în sistemul medical, fonduri strânse de la peste 500.000 de donatori persoane fizice și peste 7.700 companii. Aniversarea este marcată de faptul că cel mai important proiect al Dăruiește Viață și cea mai de anvergură investiție făcută în sistemul sanitar din România în ultimii 30 de ani – Spitalul de Copii construit exclusiv din donații și sponsorizări – a intrat în etapa finală, urmând să fie dusă la bun sfârșit în următoarele luni.

La ediția de anul acesta a Munteanu Fest, și-au anunțat participarea pro bono formațiile: Partizan, Sarmalele Reci, Omu Gnom, Eyedrops, Something Stellar și DJs: Brugner și Hefe.

Program:
18:00 – Open doors
18:00 – Hefe
19:00 – Something Stellar
19:30 – Hefe
20:00 – Eyedrops
20:30 – Brugner
21:00 – Omu Gnom
21:30 – Brugner
22:00 – Sarmalele Reci
22:30 – Brugner
23:00 – Partizan
23:30 – Brugner

Biletele sunt disponibile atât în avans pe platforma Eventbook cât și la intrare în seara evenimentului.

Categoriile de bilete sunt:
Dăruiește speranță: 50 lei
Dăruiește iubire: 80 lei
Dăruiește viață: 120 lei

Un bilet cumpărat reprezintă accesul la concert, dar și o donație pentru Dăruiește Viață.

Toate încasările în urma evenimentului vor fi donate pentru campania #NoiFacemUnSpital.

Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina dedicată.

Lasă un comentariu