Skip to content Skip to footer

Fanii DC Comics au venit la avanpremiera „Adam Întunecatul” la Cineplexx Băneasa

Cea mai așteptată producție DC Comics menită să revoluționeze genul filmelor cu supereroi, „Adam Întunecatul/ Black Adam” cu Dwayne „The Rock” Johnson, a strâns aplauzele zecilor de vedete prezente la avanpremiera exclusivă de marți, 18 octombrie, de la Cineplexx din Băneasa Shopping City.

La eveniment au participat solişti în vogă precum Dorian Popa, Speak și Stefania, Lino Golden și Amna, actori, sportivi, vedete de televiziune și radio precum Denis Ștefan, Rareș Năstase, Daniel Pavel, Andra Marinescu, Simona Țăranu, Andrei Niculae, Vali Bărbulescu, Otniela, creatorul de modă Alin Gălățescu și mult apreciatul critic de film Irina Margareta Nistor.

În „Adam Întunecatul”, unul dintre cei mai iubiți actori ai momentului, Dwayne Johnson joacă rolul principal și devine antieroul preferat al fanilor universului DC, aducând pentru prima dată pe marele ecran povestea captivantă a originii personajului.

Adam Întunecatul a intrat într-adevăr pe radarul meu când eram foarte tânăr. Mi-au plăcut benzile desenate și am fost întotdeauna un copil DC. Am gravitat spre Adam Întunecatul pentru că era unul dintre puținii supereroi, ticăloși, antieroi – oricum ai vrea să-l cataloghezi – care avea pielea închisă la culoare și semăna cu mine.

Dwayne Johnson

În vechiul Kahndaq, lui Teth Adam i-au fost dăruite puterile absolute ale zeilor. După ce le-a folosit pentru a se răzbuna, a fost închis, devenind Adam Întunecatul. Aproape 5.000 de ani au trecut de atunci și Adam Întunecatul a trecut de la om, la mit, la legendă. Odată eliberat, forma sa unică de justiție, născută din furie, este contestată de eroii moderni care formează Societatea Justiției: Hawkman, Dr. Fate, Atom Smasher și Cyclone.

Alături de Dwayne Johnson joacă Aldis Hodge („O noapte în Miami”) în rolul lui Hawkman, Noah Centineo („Tuturor băieților pe care i-am iubit”) ca Atom Smasher, Sarah Shahi („Sex/Life”), Marwan Kenzari („Crima din Orient Express”), Quintessa Swindell („Voyagers”) ca Cyclone (“Mo”), Bodhi Sabongui („A Million Little Things”) și Pierce Brosnan (James Bond) în rolul Doctorului Fate.

Lasă un comentariu