Skip to content Skip to footer

Fanii muzicii rock vor putea urmări filmul concert GHOST: RITE HERE RITE NOW în luna iunie, în rețeaua de cinematografe Happy Cinema

Luna iunie vine cu o veste bună pentru fanii muzicii rock: filmul concert GHOST: RITE HERE RITE NOW poate fi urmărit la cinematografele Happy Cinema din Buzău, Bistrița, Bacău, Botoșani și la Grădina de vară Herăstrău.

Trupa suedeză de rock teatral premiată cu GRAMMY, senzația globală GHOST, are aproape 10 miliarde de stream-uri și continuă să aducă „spectacolul euforic” (ROLLING STONE) al concertelor sale unui public în continuă creștere, cel mai recent pe triumfătorul turneu RE-IMPERATOUR U.S.A din 2023.

Filmul de lungmetraj unic combină imagini de la concertul din 2023, care nu au mai fost văzute până acum, ale trupei rock premiate, cu o poveste care preia firele narative din seria web de lungă durată a trupei. Regizat de Tobias Forge de la GHOST și Alex Ross Perry (Her Smell), RITE HERE RITE NOW va fi lansat în cinematografe la nivel global doar pe 20 și 22 iunie. Biletele pentru proiecțiile din cadrul Happy Cinema sunt disponibile pe www.happycinema.ro.

Filmat pe parcursul celor două spectacole sold-out ale trupei GHOST la Kia Forum din Los Angeles, RITE HERE RITE NOW cufundă pe deplin spectatorii în melodrama technicolor a ritualului live lăudat care a contribuit la propulsarea celui mai important export de rock teatral al Suediei către premiul GRAMMY, cu statut fruntaș în topuri, și concerte sold out pe arene din întreaga lume.

RITE HERE RITE NOW este mult mai mult decât un film de concert. Lungmetrajul de debut al lui GHOST combină spectacolul live al trupei din finalul de două nopți RE-IMPERATOUR U.S.A. 2023 cu o poveste narativă care preia firele intrigilor din seria de webisode de lungă durată a trupei. Rezultatul este un amestec fantasmagoric cu totul unic: interpretări în carne și oase ale pieselor favorite din toate cele cinci albume GHOST, precum și „Mary On A Cross” certificat de platină RIAA și multe altele sunt împletite cu debuturile pe ecran al câtorva chipuri cunoscute.

Trailer

Distribuție: GHOST, Maralyn Facey, Alan Ursillo, Ashley McBride, Kevin „Jesus” Kaufmann

Regizat de: Alex Ross Perry and Tobias Forge

Produs de: Kristen Mulderig, Rick Sales, Craig Butta and Jonas Åkerlund

👉 Urmărește Happ.ro pe Facebook / Instagram / LinkedIn / TikTok

Vrei pe mail o selecție cu cele mai tari evenimente ale săptămânii ? 📨 Abonează-te la newsletterul Happening Now, aici.

Lasă un comentariu