Skip to content Skip to footer

„fast lane in russian tunes” @Spotify (playlist de ianuarie)

Playlist-ul lunii ianuarie e unul anti-ambuteiaj, cu ritmuri rusești de la trap, până la darwave & synth. Pentru atunci când ieși pe DN, vrei să te descarci fără să te distragi sau îți faci cardio-ul de „new year, new me”. 

Perfect pentru plimbări nocturne la pas alert, pentru diminețile în care simți că ești treaz pe datorie și ai nevoie de un boost. Sau pentru după disputa aia cu cineva drag, de la care simți să iei o gură de aer fără versuri care să-ți fure mintea în ce altceva ai fi putut spune sau face. Înlocuiește condusul cu un „fast lane” de bicicletă sau sparge-ți rutina muzicală cu piese care nu-ți apar în „Discover Weekly”.

„fast lane in russian tunes” este playlist-ul upbeat care se liniștește odată cu tine, care îți aduce ceva din ce face underground-ul slavic mai bine. Dacă repertoriul tău de muzică în rusă se oprește la PHARAOH, și asta doar pentru că ai mai ascultat niște Ghostemane, începe anul cu ceva nou.

Pentru zilele care nu sunt despre lirică și lovit unde doare, ci despre sound & stare – de nightdrive, de agresivitate muzicală controlată, de popasuri la benzinării sau un pahar de șampanie, singur acasă. Și, dacă n-ai parte de un traducător personal, îți facem un brief: un pic de hustlereală mai elegantă și un pic de dragoste neconsumată sau sexualitate dominantă. Poți asculta „fast lane in russian tunes” aici

Happ are, în fiecare lună, un nou playlist cu cele mai fresh sunete care ne-au atras atenția, sau cu clasice uitate, care n-au cum să nu te invite la dans, sau cu underground-ul pe care nu vrei să-l ratezi. Când „Discover Weekly” are o săptămână proastă, încearcă și ce ți-am pregătit noi.

 

Lasă un comentariu